Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswanneer begint het vwo examens 2022?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer begint het vwo examens 2022?
11 Antwoorden
DouweDouwe answered 1 jaar ago
Er is nog geen definitief antwoord op deze vraag omdat de data voor de VWO-examens 2022 nog niet bekend zijn gemaakt. Maar op basis van de roosters van voorgaande jaren is het zeer waarschijnlijk dat de examens ergens eind mei of begin juni zullen plaatsvinden. Houd een oogje in het zeil voor updates van je school of de Nederlandse Examencommissie (NEVO) om meer bijzonderheden te weten te komen.
BramBram answered 1 jaar ago
De VWO-examens vinden plaats van 5-15 mei 2022.
WillemWillem answered 1 jaar ago
De VWO-examens 2022 beginnen op woensdag 10 augustus en eindigen op dinsdag 23 augustus.
ArendArend answered 1 jaar ago
We hebben nog geen officiële datum waarop de examens zullen beginnen, maar we weten wel dat ze ergens in 2022 zullen plaatsvinden.Bereid je daarop voor en zorg ervoor dat je een oogje in het zeil houdt voor eventuele aankondigingen van ons. We zullen het iedereen laten weten zodra we meer informatie hebben! Dank u voor uw geduld.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
De eerste dag van de examens is gewoonlijk een woensdag. Voor het studiejaar 2022-2023 zou dat 6 mei 2020 zijn. Je kunt echter het beste het officiële rooster op de website van het VWO raadplegen voor bevestiging.
ArendArend answered 1 jaar ago
De startdatum voor de VWO-examens van 2022 is nog niet bekend, maar ze worden doorgaans begin mei gehouden. Houd de officiële website (link hieronder) in de gaten voor actuele informatie In de tussentijd kun je beginnen met je voor te bereiden door historische verslagen te maken en wat onderzoek te doen. De lijst van onderwerpen die op de examens aan bod zullen komen, vind je hier: https://www.vwoek.nl/onderwerpen-overzicht/.
StijnStijn answered 1 jaar ago
De vwo-examens voor het studiejaar 2022 beginnen op 3 mei en duren tot 13 juni.
ArnoArno answered 1 jaar ago
Antwoord Er is geen vaste datum voor het begin van de examens, aangezien elk land andere voorschriften heeft. Ze worden echter meestal in mei of juni gehouden. Meer informatie vindt u op de website van de Werelddiergeneeskundige Organisatie.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
De examens voor Vwo beginnen op 1 februari 2022. Het rooster is te vinden op deze link: https://www.studyinginnetherlands.nl/en/education/timetable-and-examination-dates/vwo/.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
vwo-examens 2022 beginnen op 4 mei 2022.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
De VWO-examens 2022 beginnen op 18 mei en eindigen op 1 juni.