Bekijk VragenCategorie: onderwijswanneer heeft het middelbare school vakantie?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wanneer heeft het middelbare school vakantie?
6 Antwoorden
ErnestErnest answered 1 jaar ago
De middelbare school heeft gewoonlijk vakantie in de zomervakantie, de wintervakantie en de voorjaarsvakantie. De precieze data verschillen echter van school tot school. Bijvoorbeeld, de zomervakantie van mijn school is van 8 juni tot 21 augustus. De wintervakantie is van 23 december tot 3 januari. De voorjaarsvakantie valt meestal rond Pasen, maar ook dit verschilt per school. Sommige scholen hebben ook een week vrij met Thanksgiving of Kerstmis In principe heeft elke school zijn eigen kalender, die bepaald wordt door het beleid van het district en/of de collectieve arbeidsovereenkomsten met de leerkrachten.
ZefZef answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende soorten vakanties waar middelbare scholieren van kunnen profiteren. De meest voorkomende is waarschijnlijk de wintervakantie, die meestal zo'n twee weken duurt. Daarnaast zijn er meestal vakanties voor Thanksgiving en Kerstmis en zomervakantie, die drie tot zes weken kan duren. Sommige scholen hebben ook een mid-term of voorjaarsvakantie, wat een andere mogelijkheid is voor studenten om een week of zo vrij te nemen. Dit zijn natuurlijk maar algemene richtlijnen - de precieze data verschillen van school tot school. Dus als je je afvraagt wanneer jouw middelbare school vakantie heeft, kun je het beste de kalender van je school of een soortgelijk schema raadplegen.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
Er is geen vaste schoolkalender voor vakanties op middelbare scholen. De data kunnen per school of district verschillen. De meeste scholen hebben echter een wintervakantie, een voorjaarsvakantie en een zomervakantie.
GijsGijs answered 12 maanden ago
De middelbare school heeft vakantie in de zomer.
CornaldCornald answered 12 maanden ago
De meeste scholen hebben voorjaarsvakantie, meestal in maart of april. Sommige scholen hebben ook een wintervakantie in december of januari en een zomervakantie in juni of juli. Kijk op de website van je school voor specifieke data.
EvertEvert answered 12 maanden ago
De meeste scholen hebben een pauze van twee weken in december en een pauze van een week in het voorjaar. Dit verschilt echter per schooldistrict. Sommige scholen hebben ook een week vakantie in de herfst.