Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewanneer is er schoolvakantie in 2022?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wanneer is er schoolvakantie in 2022?
6 Antwoorden
TeunTeun answered 1 jaar ago
Er zijn doorgaans geen vaste data voor schoolvakanties in 2022, omdat die van jaar tot jaar en van district tot district verschillen. U kunt echter verwachten dat de meeste scholen enige vorm van vakantie hebben rond de kerst- en nieuwjaarsvakantie.
ArnoArno answered 1 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Elk schooldistrict stelt zijn eigen kalender vast en de vakantiedata kunnen van jaar tot jaar verschillen. Toch zijn er enkele algemene trends voor 2022 te voorspellen. Martin Luther King Jr. Day wordt gewoonlijk gevierd op de derde maandag van januari, dus dat zou een waarschijnlijke datum kunnen zijn voor een wintervakantie op scholen in de Verenigde Staten. Pasen valt in 2022 op 12 april, dus dat zou een andere mogelijke datum voor de voorjaarsvakantie kunnen zijn. Memorial Day ten slotte wordt in 2022 gevierd op 31 mei, dus dat zou kunnen zijn wanneer scholen hun schooljaar afsluiten.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
Het schooljaar in de Verenigde Staten begint eind augustus of begin september en eindigt eind mei of begin juni. Er zijn geen schoolvakanties in 2022.
WillemWillem answered 1 jaar ago
Er is geen universeel antwoord op deze vraag, want de schoolvakantiedata verschillen van land tot land en zelfs van regio tot regio binnen een land. Een goede bron van informatie over de schoolvakantiedata in specifieke landen is echter de overheidswebsite van dat land. Het Ministerie van Onderwijs in Thailand heeft bijvoorbeeld een website waar je informatie kunt vinden over schoolvakanties in Thailand.
TeunTeun answered 1 jaar ago
Er zijn geen vaste data voor schoolvakanties in 2022, want die verschillen van school tot school en van staat tot staat. Maar de meeste scholen zullen waarschijnlijk begin of midden december vakantie nemen en eind januari of begin februari de lessen hervatten.
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
De schoolkalender voor 2022 is nog niet vrijgegeven. Gewoonlijk loopt het schooljaar echter van begin september tot eind juni. In die periode vallen de meeste belangrijke feestdagen (inclusief kerst- en paasvakantie) in december of april. Afhankelijk van uw locatie kunnen er ook regionale onderbrekingen zijn gedurende het jaar. De staat Californië houdt bijvoorbeeld een week vakantie in oktober, de "herfstvakantie".