Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewanneer is er schoolvakantie in maastricht?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer is er schoolvakantie in maastricht?
5 Antwoorden
DimitriDimitri answered 2 jaar ago
Er zijn geen vaste schoolvakanties in Maastricht. Elke school stelt zijn eigen vakantierooster vast. Wel kent de stad Maastricht een aantal feestdagen die door alle scholen in acht worden genomen. Dit zijn Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
EvertEvert answered 2 jaar ago
Er zijn twee soorten schoolvakanties in Maastricht: de reguliere vakanties en de bijzondere vakanties. De reguliere vakanties zijn hetzelfde voor alle scholen in Nederland, en vallen meestal samen met Kerstmis, Pasen en de zomervakantie. De speciale vakanties verschillen van school tot school en kunnen een vrije dag voor Koningsdag of een vrije dag na carnaval omvatten. Voor een volledige lijst van vakantiedata in Maastricht, zie deze website: https://www.maastrichtuniversity.nl/en/study-maastricht/student-life/services-for-internationals/calendar-of-events/school-holidays/.
StijnStijn answered 2 jaar ago
Het schooljaar in Nederland begint meestal eind augustus of begin september en eindigt eind juni of begin juli. Er zijn een paar weken vakantie in december, februari en april.
MaartenMaarten answered 2 jaar ago
In het algemeen zijn de schoolvakanties in Maastricht als volgt: Herfstvakantie (half oktober tot eind oktober) Kerstvakantie (twee weken in december) Paasvakantie (een week in april) Zomervakantie (juli en augustus).
FeddeFedde answered 2 jaar ago
De schoolvakanties in Maastricht vallen meestal in december, januari en februari. De specifieke data verschillen echter van school tot school. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de school van uw kind.