Bekijk VragenCategorie: onderwijswanneer is het daltononderwijs opgericht?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer is het daltononderwijs opgericht?
5 Antwoorden
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Dalton Education is in 2001 opgericht door twee pedagogen, Dr. James M. en Teresa Dalton. Zij begonnen het bedrijf met de missie om educatief materiaal en diensten van hoge kwaliteit te leveren om studenten te helpen leren en hun academische doelen te bereiken. Sinds de oprichting is Dalton Education uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van aanvullende onderwijsproducten voor de klassen van de basisschool tot en met de tweede klas. Het bedrijf biedt een breed scala aan gedrukte en digitale middelen op het gebied van lezen, wiskunde, natuurwetenschappen, sociale studies, taalvaardigheid, testvoorbereiding en nog veel meer.
LuukLuuk answered 2 jaar ago
Dalton Education is opgericht in 2001.
BramBram answered 2 jaar ago
Dalton Education is in 2011 opgericht door ondernemer Aaron Dinenberg. Het bedrijf is gevestigd in New York City en biedt SAT voorbereidingscursussen zowel online als in persoon aan. Dalton Education's missie is het leveren van hoogwaardige, betaalbare test prep diensten om studenten te helpen hun academische doelen te bereiken. Dalton Education heeft aandacht gekregen in de New York Times, de Wall Street Journal en Forbes. Daarnaast is de CEO van Dalton Education, Aaron Dinenberg, geëerd als een "HERO of EDU" door het White House Initiative on Educational Excellence for Hispanics.
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Dalton Education werd in 2014 opgericht door Dr. Aaron W. dolfijn, die tevens de huidige CEO en President is. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Jacksonville, Florida, Verenigde Staten. Het bedrijf levert onderwijsdiensten voor studenten in de klassen 6-12 Het onderwijsmodel van het bedrijf is gebaseerd op de filosofie van Dalton Conley, die benadrukt dat alle kinderen de mogelijkheid hebben om te slagen als ze daar de kans voor krijgen.
TijmenTijmen answered 2 jaar ago
Dalton Education is opgericht in 2001.