Bekijk VragenCategorie: schoolexamensWanneer is het eindexamen van havo?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
Ik zit in het examenjaar en ik heb een vraag omtrent de eindexamens, wie zou mij kunnen helpen hiermee? Wanneer is het eindexamen van havo?
9 Antwoorden
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Het eindexamen havo wordt meestal in mei of juni van elk jaar afgenomen. De precieze datum en tijd kunnen echter variëren, afhankelijk van het schooldistrict en het specifieke vak dat wordt gevolgd. Het is belangrijk om bij je schooldistrict of docent na te vragen wanneer het eindexamen wordt gehouden.
DimitriDimitri answered 2 jaar ago
De meeste leerlingen in Nederland doen begin juni eindexamen Havo. Er is echter enige variatie per school. Zo kan het voorkomen dat scholen enkele leerlingen de mogelijkheid geven om het examen eind mei af te leggen.
AikeAike answered 1 jaar ago
Het eindexamen havo is op 12 juni.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Het Havo eindexamen is 21 mei.
BramBram answered 1 jaar ago
Het Havo eindexamen is meestal eind mei of begin juni.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Het eindexamen havo wordt gewoonlijk eind mei of begin juni afgenomen. Informeer bij uw school of onderwijsinstelling naar de specifieke datum.
GijsGijs answered 1 jaar ago
Het eindexamen voor HAVO-leerlingen is meestal gepland voor begin juni. De exacte datum en tijd van het examen kunnen echter per school en docent verschillen. Daarom is het belangrijk om bij je school en docent na te vragen of je op de hoogte bent van de juiste datum en tijd voor je eindexamen.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Het eindexamen HAVO is meestal begin juni.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Het eindexamen Havo wordt in mei afgenomen.