Bekijk VragenCategorie: peuterswanneer is het peuterspeelzaal gratis?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wanneer is het peuterspeelzaal gratis?
3 Antwoorden
EvertEvert answered 1 jaar ago
In de meeste staten is voorschools onderwijs gratis voor kinderen van 3 of 4 jaar. Als u meer wilt weten over hoe u zich kunt aanmelden en wat u mee moet nemen, kunt u contact opnemen met uw plaatselijke schooldistrict of hun website bezoeken. U kunt ook bellen met het ministerie van Onderwijs in uw staat of hun website bezoeken.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
In veel staten is voor kinderen van 3 en 4 jaar de voorschoolse voorziening gratis. Meer informatie over uw staat vindt u op deze website: https://www.usa.
ArnoArno answered 1 jaar ago
In veel staten is voorschools onderwijs gratis, maar de financiering en de programma-eisen verschillen per staat Om erachter te komen of er in jouw staat gratis voorschoolse opvang is en wat de voorwaarden zijn, moet je contact opnemen met het ministerie van onderwijs van je staat Er zijn ook een aantal liefdadigheidsorganisaties die gratis of goedkope voorschoolse programma's aanbieden, dus het is de moeite waard om ook bij deze organisaties in je omgeving te informeren Wat de kosten van een voorschool ook zijn, het is belangrijk om te onthouden dat deze investering zich op de lange termijn terugbetaalt.