Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewanneer is het schoolvakantie in duitsland 2022?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer is het schoolvakantie in duitsland 2022?
5 Antwoorden
CiscoCisco answered 2 jaar ago
Zie de onderstaande link voor een actuele lijst met schoolvakantiedata in Duitsland voor het studiejaar 2022. https://www.holidayscalendar.
ValentijnValentijn answered 2 jaar ago
De vroegst mogelijke datum voor schoolvakantie in Duitsland is de eerste maandag van februari. De laatst mogelijke datum is de laatste dag van oktober. 2022 valt binnen dit bereik, dus de vakantie zal waarschijnlijk beginnen op 4 februari of 29 oktober 2022.
LuukLuuk answered 2 jaar ago
De schoolvakanties in Duitsland hangen af van de staat of deelstaat waar u zich bevindt. Over het algemeen vallen ze echter tussen eind juli en begin september. Neem voor specifieke data contact op met de overheid van uw eigen staat of deelstaat.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
De data voor de schoolvakanties in Duitsland verschillen van deelstaat tot deelstaat, dus het is moeilijk een definitief antwoord te geven. De wintervakantie begint echter meestal ergens in december en duurt tot begin januari. De paasvakantie duurt ongeveer twee weken, en de zomervakantie begint meestal eind juli of begin augustus en duurt tot eind augustus of begin september.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Dat hangt af van de deelstaat of het federale district. In het algemeen zijn er drie soorten schoolvakanties in Duitsland: Kerstvakantie, paasvakantie en zomervakantie. De data voor deze vakanties verschillen van jaar tot jaar, afhankelijk van de specifieke kalender voor dat jaar. Het ene jaar is de kerstvakantie bijvoorbeeld van 24 december tot 6 januari, het andere jaar van 22 december tot 6 januari. U kunt de data van de schoolvakanties vinden op deze website: https://www.schulferien-hessen.de/en/school-vacations/. Scroll gewoon naar beneden naar de kalender voor uw specifieke jaar en selecteer uw staat of federaal district.