Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewanneer is het schoolvakantie in zuid holland?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer is het schoolvakantie in zuid holland?
7 Antwoorden
BramBram answered 2 jaar ago
De schoolvakanties variëren per gemeente, maar meestal zijn ze eind juli/begin augustus.
StijnStijn answered 2 jaar ago
Het schooljaar is in Nederland verdeeld in 4 termijnen. Het eerste schooljaar begint meestal eind augustus of begin september en eindigt in december. Het tweede schooljaar begint in januari en eindigt in maart. Het derde schooljaar begint in april en eindigt in juni. En het vierde schooljaar begint in september en duurt meestal tot eind oktober.
DouweDouwe answered 2 jaar ago
Het verschilt per schooldistrict, maar meestal rond februari of maart.
JorisJoris answered 2 jaar ago
Het schoolvakantierooster voor de regio Zuidholland is te vinden op de website van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. U vindt het hier: https://www.rijksoverheid.
AikeAike answered 2 jaar ago
De term schoolvakantie kan verwijzen naar verschillende periodes, afhankelijk van het land of de regio. In Nederland wordt met schoolvakantie meestal de wekenlange vakantieperiode in juli en augustus bedoeld.
DouweDouwe answered 2 jaar ago
De schoolvakantiedata in Zuid-Holland verschillen per schooldistrict. De meest voorkomende schoolvakanties zijn echter Kerstmis/Nieuwjaar, februari/maart en Pasen/mei. U kunt de specifieke schoolvakantiedata voor uw district vinden op deze website: http://www.nsvw.
ArendArend answered 2 jaar ago
Het schooljaar in Nederland begint gewoonlijk eind augustus of begin september en eindigt eind juni of begin juli. Er zijn twee vakantieperiodes tijdens het schooljaar: De kerstvakantie (25 december t/m 6 januari) en de paasvakantie (29 maart t/m 12 april). De meeste scholen hebben ook een herfstvakantie van een week in oktober en een voorjaarsvakantie van een week in april.