Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewanneer is het schoolvakantie voorbij?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wanneer is het schoolvakantie voorbij?
4 Antwoorden
HesselHessel answered 1 jaar ago
De scholen gaan eind december met wintervakantie en gaan begin januari weer verder. De paasvakantie is meestal de laatste week van maart of de eerste week van april. De zomervakantie valt meestal in de laatste week van mei of de eerste week van juni.
FeddeFedde answered 1 jaar ago
In de Verenigde Staten wordt met schoolvakantie meestal de wintervakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar bedoeld. Verschillende scholen en districten hebben echter verschillende roosters. In sommige staten, zoals Massachusetts, begint de schoolvakantie bijvoorbeeld een paar dagen voor Kerstmis en eindigt na Nieuwjaarsdag. In andere staten, zoals Florida, begint de schoolvakantie na Nieuwjaar en duurt tot eind januari of soms zelfs begin februari. Het hangt dus echt af van je locatie.
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
De laatste dag van de schoolvakantie is meestal de laatste dag van het schooljaar. Scholen en districten kunnen echter andere kalenders hanteren. Informeer bij uw plaatselijke schooldistrict wanneer de schoolvakantie voorbij is.
BramBram answered 1 jaar ago
Officieel is de schoolvakantie voorbij op de woensdag na Labor Day. Veel scholen geven echter een "Labor Day bump", wat betekent dat leerlingen donderdag of vrijdag na Labor Day weer naar school moeten. Informeer bij uw plaatselijke schooldistrict naar de exacte data.