Bekijk VragenCategorie: onderwijswanneer is inschrijven mogelijk op het basisschool in haarlem?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer is inschrijven mogelijk op het basisschool in haarlem?
8 Antwoorden
TijmenTijmen answered 2 jaar ago
Ouders kunnen hun kind inschrijven voor de kleuterschool op de basisschool in Haarlem tussen 8.30 en 15.30 uur. Als u uw kind voor de eerste keer inschrijft, moet u de geboorteakte en een bewijs van inwonerschap meenemen. Meer informatie vindt u op de website van de school.
GijsGijs answered 2 jaar ago
Op dit moment hebben we nog geen exacte datum voor de inschrijving op de basisschool in Haarlem. We verwachten echter dat het enige tijd in de nabije toekomst zal zijn. We zullen iedereen op de hoogte houden zodra we meer informatie hebben.
PieterPieter answered 2 jaar ago
De inschrijftermijn voor het komende schooljaar is van 1 februari tot en met 31 maart. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de gemeente Haarlem.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
Inschrijven voor het komende schooljaar is mogelijk vanaf half januari tot eind februari. Voor exacte data en meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de basisschool.
DaafDaaf answered 2 jaar ago
U kunt zich van september tot december inschrijven op de basisschool in Haarlem.
TeunTeun answered 2 jaar ago
Als u uw kind wilt inschrijven op de basisschool in Haarlem, kunt u dat het beste in het voorjaar doen. Dan neemt het toelatingsbureau van de school nieuwe leerlingen aan voor het volgende schooljaar.
ErnestErnest answered 2 jaar ago
De basisschool in Haarlem kent drie verschillende inschrijvingsperioden: vroege inschrijving, reguliere inschrijving en late inschrijving. De vroege inschrijving is voor leerlingen die in het najaar naar de kleuterschool gaan. Ouders kunnen hun kind aanmelden voor de vroege inschrijving tussen 1 januari en 28 februari. De reguliere inschrijvingsperiode is voor leerlingen die in de herfst in een andere klas beginnen. Ouders kunnen hun kind inschrijven tijdens de reguliere inschrijvingsperiode tussen 1 maart en 31 mei. De late inschrijvingsperiode is voor leerlingen die al op een andere school zijn ingeschreven maar die willen overstappen naar de basisschool in Haarlem.
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
U kunt uw kind op elk moment van het schooljaar inschrijven op de basisschool in Haarlem. Als er plaats is in de klas, wordt uw kind direct toegelaten. Als er geen plaats is in de klas, wordt uw kind op een wachtlijst geplaatst en toegelaten wanneer er een plaats vrijkomt.