Bekijk VragenCategorie: onderwijswanneer is inschrijven mogelijk op het voortgezet onderwijs 2021?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer is inschrijven mogelijk op het voortgezet onderwijs 2021?
6 Antwoorden
ZefZef answered 2 jaar ago
Op dit moment hebben we nog geen informatie over wanneer de inschrijving voor de middelbare school 2021 open zal gaan. We raden u aan regelmatig terug te komen voor updates.
TeunTeun answered 2 jaar ago
Het is meestal mogelijk om je van begin januari tot eind maart in te schrijven voor de middelbare school in 2021. Voor specifieke informatie kunt u echter het beste contact opnemen met uw plaatselijke schooldistrict.
GerbenGerben answered 2 jaar ago
De meeste studenten in de Verenigde Staten zullen zich voor het schooljaar 2021-2022 inschrijven op de middelbare school. Elke staat stelt zijn eigen datumbereik vast voor wanneer studenten zich kunnen inschrijven, maar het is meestal ergens tussen de late winter en de vroege zomer. Neem contact op met uw lokale schooldistrict om uit te vinden wanneer de inschrijving in uw regio open is.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
De inschrijving voor de middelbare school 2021 is meestal in de maand januari. U kunt echter het beste het kantoor van het schooldistrict raadplegen om de meest nauwkeurige informatie te krijgen.
TijmenTijmen answered 2 jaar ago
De inschrijving voor de meeste middelbare scholen begint begin augustus 2021. Sommige scholen kunnen echter eerdere of latere inschrijvingsdata hebben. Neem contact op met de potentiële school van uw kind om meer te weten te komen Als u uw kind voor een katholieke middelbare school wilt inschrijven, zijn er misschien beurzen van de Ridder van Columbus beschikbaar om te helpen bij de kosten. Meer informatie kunt u hier vinden: http://www.kofc.ca/un/en/ programs/progrmas OfferedCouncil_13783_EN .
TeunTeun answered 2 jaar ago
De sluitingsdatum voor inschrijving is 31 augustus. als u zich op deze datum niet hebt ingeschreven, kunt u mogelijk niet deelnemen aan het eerste semester van het schooljaar. U kunt zich na deze datum nog wel inschrijven, maar de schooltijd van uw kind zal dan met een semester worden uitgesteld. Om u in te schrijven, gaat u naar de website van uw gemeente en vult u het formulier in. U moet het burgerservicenummer en de geboorteakte van uw kind opgeven. Voor middelbare scholen moet u ook de afschriften van de vorige school van uw kind overleggen. Als u uw kind thuisonderwijs geeft, moet u een portfolio van hun werk overleggen.