Bekijk VragenCategorie: profielwanneer kan ik een profielkeuze maken voor het vwo?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer kan ik een profielkeuze maken voor het vwo?
5 Antwoorden
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
Je moet je vwo-profiel uiterlijk aan het begin van je tweede jaar vwo kiezen. Veel leerlingen kiezen hun profiel echter al voor het einde van hun eerste jaar.
EvertEvert answered 1 jaar ago
U kunt op elk moment een profielkeuze voor het vwo maken. De school van uw kind kan echter specifieke deadlines hebben voor het indienen van de aanvraag van uw kind. U kunt het beste rechtstreeks contact opnemen met de school om te weten te komen wanneer zij de informatie nodig hebben.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
De meeste leerlingen zullen in de maand mei hun profielkeuze voor het vwo moeten maken. Profielkeuzes voor vwo omvatten zowel algemene als academische profielen. Leerlingen kunnen kiezen voor een algemeen profiel, een academisch profiel met focus op taal of een academisch profiel met focus op wetenschap en wiskunde.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
Je kunt een profielkeuze voor het VWO maken als je in de 10e klas zit. Dit is het jaar waarin je bepaalt welke opleiding je op de middelbare school wilt volgen. Je kunt kiezen uit vier verschillende programma's: algemene vorming, beroepsonderwijs, vmbo en mbo. Na je programmakeuze kun je vervolgens je VWO-school kiezen.
EvertEvert answered 1 jaar ago
Je kunt een profielkeuze voor VWO maken wanneer je klaar bent om je online marketing campagne te starten. We raden je aan om een profielkeuze te maken wanneer je het type campagne dat je wilt voeren en de doelgroep die je wilt bereiken hebt afgerond. Je kunt ook contact opnemen met een van onze account managers die je kunnen helpen bij het maken van je profielkeuze en je inzicht kunnen geven in hoe VWO je kan helpen bij het bereiken van je marketingdoelen.