Bekijk VragenCategorie: schoolspullenwanneer krijg je een nieuwe schoolagenda?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer krijg je een nieuwe schoolagenda?
10 Antwoorden
WillemWillem answered 2 jaar ago
    Dat hangt van de school af. Sommige scholen geven nieuwe agenda's aan het begin van elk schooljaar, terwijl andere alleen nieuwe agenda's uitdelen aan het begin van elk semester. Je kunt het beste bij de administratie van je school navragen wanneer je een nieuwe agenda krijgt.
ArendArend answered 2 jaar ago
    Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het van school tot school kan verschillen. De meeste scholen delen de nieuwe schoolagenda's echter meestal aan het begin van het schooljaar uit. Sommige scholen kunnen er ook voor kiezen de nieuwe agenda's aan het begin van elk semester uit te delen. In elk geval kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de school van uw kind om na te gaan wanneer de nieuwe schoolagenda's worden verspreid.
HesselHessel answered 2 jaar ago
    De meeste scholen geven aan het begin van het schooljaar nieuwe agenda's uit. Maar als u uw agenda kwijtraakt of beschadigt, kunt u meestal een nieuwe krijgen op het kantoor van uw school.
FrankyFranky answered 2 jaar ago
 Dat hangt van de school af. Misschien krijg je aan het begin van elk schooljaar een nieuwe schoolagenda, of krijg je alleen een nieuwe als je oude vol is of kwijtgeraakt. Op sommige scholen delen de leraren ze aan het begin van het jaar uit. Op andere scholen moeten de leerlingen hun eigen agenda meebrengen en wordt van hen verwacht dat ze die vervangen als ze geen plaats meer hebben of ze kwijt zijn.
FeddeFedde answered 1 jaar ago
De nieuwe schoolkalender is nog niet vrijgegeven. Kom de komende maanden terug voor updates.
DuukDuuk answered 1 jaar ago
Er is geen vaste tijdlijn voor het vrijgeven van een nieuwe schoolkalender. Elk schooldistrict stelt zijn eigen kalender vast, dus het hangt van uw locatie af. Gewoonlijk wordt de beslissing in het voorjaar of het begin van de zomer genomen, zodat ouders afspraken voor het komende schooljaar kunnen maken.
AikeAike answered 1 jaar ago
De schoolkalender wordt om de paar jaar bijgewerkt. De volgende bijwerking is gepland voor 2020. De Raad van Onderwijs komt in januari bijeen om de voorgestelde wijzigingen te bespreken, waarna het publiek de gelegenheid krijgt om feedback te geven. Daarna neemt de raad een definitief besluit en worden de wijzigingen in het volgende schooljaar doorgevoerd.
BrentBrent answered 1 jaar ago
Er is geen vast antwoord op deze vraag, omdat de publicatie van een nieuwe schoolkalender grotendeels afhankelijk is van het individuele schooldistrict. Veel schooldistricten maken hun kalender voor het komende jaar echter laat in de zomer of vroeg in de herfst bekend. U kunt de kalender van uw district meestal vinden op hun website of door contact op te nemen met hun administratiekantoor.
TeunTeun answered 1 jaar ago
De nieuwe schoolkalender komt in de zomer van 2019 uit.
PieterPieter answered 1 jaar ago
De schoolkalender zal in het volgende schooljaar worden bijgewerkt. De nieuwe schoolkalender wordt binnenkort vrijgegeven.