Bekijk VragenCategorie: schoolspullenwanneer krijg je een nieuwe schoolagenda?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

wanneer krijg je een nieuwe schoolagenda?

4 Antwoorden
WillemWillem answered 1 maand ago

 
 
Dat hangt van de school af. Sommige scholen geven nieuwe agenda’s aan het begin van elk schooljaar, terwijl andere alleen nieuwe agenda’s uitdelen aan het begin van elk semester. Je kunt het beste bij de administratie van je school navragen wanneer je een nieuwe agenda krijgt.

ArendArend answered 1 maand ago

 
 
Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het van school tot school kan verschillen. De meeste scholen delen de nieuwe schoolagenda’s echter meestal aan het begin van het schooljaar uit. Sommige scholen kunnen er ook voor kiezen de nieuwe agenda’s aan het begin van elk semester uit te delen. In elk geval kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de school van uw kind om na te gaan wanneer de nieuwe schoolagenda’s worden verspreid.

HesselHessel answered 1 maand ago

 
 
De meeste scholen geven aan het begin van het schooljaar nieuwe agenda’s uit. Maar als u uw agenda kwijtraakt of beschadigt, kunt u meestal een nieuwe krijgen op het kantoor van uw school.

FrankyFranky answered 1 maand ago

 Dat hangt van de school af. Misschien krijg je aan het begin van elk schooljaar een nieuwe schoolagenda, of krijg je alleen een nieuwe als je oude vol is of kwijtgeraakt.
Op sommige scholen delen de leraren ze aan het begin van het jaar uit. Op andere scholen moeten de leerlingen hun eigen agenda meebrengen en wordt van hen verwacht dat ze die vervangen als ze geen plaats meer hebben of ze kwijt zijn.