Bekijk VragenCategorie: schoollessenwanneer krijg je geschiedenis op school?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wanneer krijg je geschiedenis op school?
6 Antwoorden
ArendArend answered 1 jaar ago
De meeste mensen in de V.S. krijgen verplicht geschiedenisonderwijs op de middelbare school en de middelbare school. Er zijn echter enkele uitzonderingen - in sommige staten (zoals Californië) is geschiedenis bijvoorbeeld pas een verplicht vak op de middelbare school.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Dat hangt af van het niveau en het land. In de Verenigde Staten wordt geschiedenis meestal op de middelbare school onderwezen. In sommige andere landen, zoals Frankrijk, is geschiedenis een verplicht vak vanaf de basisschool.
AikeAike answered 1 jaar ago
Dat hangt van het land af. In de Verenigde Staten wordt het meestal behandeld op de middelbare school en de middelbare school.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
De meeste leerlingen in de Verenigde Staten krijgen een overzicht van de wereldgeschiedenis op de middelbare school, en vervolgens Amerikaanse en Europese geschiedenis op de middelbare school. De specifieke onderwerpen en de niveaus waarop ze worden onderwezen verschillen echter van staat tot staat.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
De studie van de geschiedenis begint meestal op de middelbare school of de middelbare school. Sommige leerlingen beginnen al op de basisschool met geschiedenis, maar de nadruk ligt dan meer op wereldgeografie en -culturen.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Je krijgt geschiedenis op school vanaf de basisschool, en de focus verandert in elke klas van brede overzichten naar meer specifieke onderwerpen. Op de lagere school leer je bijvoorbeeld over verschillende beschavingen en culturen, terwijl je je op de middelbare school op een specifieke periode of regio richt.