Bekijk VragenCategorie: huiswerkwanneer krijg je huiswerk?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer krijg je huiswerk?
8 Antwoorden
GijsGijs answered 2 jaar ago
Leraren geven huiswerk meestal aan het begin van een lesperiode. Het wordt gegeven als een klassikale opdracht, en het is meestal de volgende dag klaar.
DouweDouwe answered 2 jaar ago
Dat hangt af van de school en het niveau. Soms geven leraren huiswerk op aan het begin van de les, soms aan het eind van de les. Soms wordt huiswerk meegegeven als huiswerk dat de volgende dag of binnen een paar dagen klaar moet zijn.
CiscoCisco answered 2 jaar ago
Op de middelbare school krijg je meestal huiswerk. Het verschilt per klas en leraar, maar meestal wordt het een of twee keer per week opgegeven. Soms moet je een opdracht de volgende dag inleveren, soms heb je een week of langer de tijd om de opdracht af te maken. Over het algemeen worden de meeste huiswerkopdrachten echter op maandag of dinsdag gegeven en moeten ze de zondag of maandag erna klaar zijn.
GerbenGerben answered 2 jaar ago
Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren, afhankelijk van het niveau, het onderwerp en de leraar. Een gebruikelijke tijd voor huiswerk is echter na schooltijd, zodra de leerling thuiskomt of later op de avond. Sommige leraren geven huiswerk op in het weekend, andere niet. Nogmaals, het hangt af van de voorkeuren en het beleid van de individuele leraar.
TijmenTijmen answered 2 jaar ago
Gewoonlijk krijgen leerlingen wekelijks huiswerkopdrachten van hun leraren. Sommige leraren kiezen er echter voor om vaker huiswerk te maken, terwijl anderen dat minder vaak doen. Bovendien kan de hoeveelheid tijd die een leerling heeft om huiswerk te maken van leraar tot leraar en van klas tot klas verschillen.
ValentijnValentijn answered 2 jaar ago
De meeste scholen geven regelmatig huiswerk op, meestal vanaf de basisschool tot en met de middelbare school. Huiswerkopdrachten variëren meestal in moeilijkheidsgraad, waarbij de moeilijkere opdrachten aan oudere leerlingen worden gegeven.
ZefZef answered 1 jaar ago
Dat hangt af van de school. Gewoonlijk krijgen basisschoolleerlingen één of twee keer per week huiswerk, middelbare scholieren en studenten krijgen vier tot zes keer per week huiswerk.
WillemWillem answered 1 jaar ago
Dat hangt af van de school en het niveau. In het algemeen krijgen leerlingen op de basisschool één of twee keer per week huiswerk, en dat is meestal kort en gemakkelijk, zoals 20 minuten lezen of schrijven over wat ze die dag hebben gedaan. Naarmate leerlingen ouder worden, krijgen ze vaker huiswerk - soms elke avond - en worden de opdrachten langer en uitdagender. Middelbare scholieren hebben soms meerdere uren huiswerk per avond.