Bekijk VragenCategorie: lerarenWanneer krijg je schoolboeken?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
Ik heb me reeds ingeschreven voor het nieuwe schooljaar. Ik heb nog geen schoolboeken ontvangen bij de inschrijving. Wanneer krijg je schoolboeken?
5 Antwoorden
FrankyFranky answered 2 jaar ago
Tekstboeken kunnen over het algemeen enkele maanden voor het begin van het schooljaar worden gekocht. Sommige boeken worden echter pas kort voor het begin van het schooljaar gepubliceerd, dus het is raadzaam om te wachten met het kopen van tekstboeken tot dichter bij het begin van het schooljaar. Bovendien plaatsen veel professoren lezingen en andere cursusmaterialen online, zodat het niet altijd nodig is om een tekstboek aan te schaffen.
FeddeFedde answered 2 jaar ago
Normaal gesproken krijg je tekstboeken aan het begin van het schooljaar. Sommige professoren staan echter toe dat u een oudere editie van een tekstboek gebruikt.
HesselHessel answered 2 jaar ago
Tekstboeken kunnen doorgaans enkele weken voor het begin van een semester worden aangeschaft. Afhankelijk van de cursus kunnen sommige professoren er echter voor kiezen de distributie van tekstboeken uit te stellen tot de eerste lesdag.
FrankyFranky answered 2 jaar ago
Voor de meeste lessen kunt u aan het begin van het semester tekstboeken bestellen. U kunt ze echter ook tweedehands vinden of huren bij verschillende bronnen.
EvertEvert answered 2 jaar ago
Tekstboeken worden gewoonlijk aan het begin van een cursus aan de studenten geleverd.