Bekijk VragenCategorie: onderwijswanneer krijg je vrij van school?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer krijg je vrij van school?
7 Antwoorden
FrankyFranky answered 2 jaar ago
Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag, omdat het van school tot school kan verschillen, maar meestal krijgen leerlingen vrij van school voor vakanties, zomervakantie en wintervakantie. Sommige scholen hebben het hele jaar door ook vrije dagen ingepland voor professionele ontwikkeling van leraren of om andere redenen. Maar ook als studenten niet naar school gaan, wordt er van hen verwacht dat ze opdrachten maken en hun studie bijhouden. Het is dus belangrijk dat je met je leraar praat of de website van je school raadpleegt om te weten te komen wanneer je precies vrij bent van school.
FrankyFranky answered 2 jaar ago
De meeste scholen in de Verenigde Staten breken eind mei of begin juni voor zomervakantie. De kerstvakantie begint meestal rond de tweede week van december en eindigt begin januari. De voorjaarsvakantie valt meestal rond de laatste week van maart of de eerste week van april. En ten slotte is er een "halfjaarlijkse" vakantie tussen het winter- en het voorjaarssemester die varieert afhankelijk van de schoolkalender.
DimitriDimitri answered 2 jaar ago
Hoeveel tijd je vrij krijgt van school, hangt af van het district waar je woont, het soort school dat je bezoekt en het niveau van je klas. Over het algemeen hebben basisscholen en middelbare scholen verschillende roosters als het gaat om vakanties en vrije dagen Basisscholen hebben meestal een wintervakantie van een week aan het eind van december, en een voorjaarsvakantie van een week in maart of april. De zomervakantie duurt meestal ongeveer 10 weken. Middelbare scholen hebben vaak kortere vakanties, maar geven de leerlingen meer vrije dagen gedurende het jaar. De wintervakantie duurt meestal twee weken, terwijl de voorjaarsvakantie meestal een week duurt.
WillemWillem answered 2 jaar ago
Het antwoord op deze vraag hangt af van het soort school dat je bezoekt. In de Verenigde Staten zijn openbare scholen bijvoorbeeld wettelijk verplicht om 180 dagen per jaar les te geven. In de meeste gevallen hoeven leerlingen echter niet alle 180 dagen aanwezig te zijn Particuliere scholen hoeven niet aan dezelfde eisen te voldoen als openbare scholen, en hun kalenders zullen dus verschillen Homeschooling verschilt een beetje van traditioneel onderwijs omdat ouders kunnen kiezen welke kalender het beste werkt voor hun gezin. Sommige thuisstudenten volgen de traditionele schoolkalender, terwijl anderen het hele jaar door thuisonderwijs volgen of in de zomer pauzes inlassen.
PieterPieter answered 2 jaar ago
Het schooljaar loopt over het algemeen van augustus tot juni. De scholen zijn echter op verschillende feestdagen gesloten, waaronder Kerstmis, Pasen en Thanksgiving. Daarnaast geven veel scholen leerlingen de mogelijkheid om een paar dagen vrij te nemen voor andere speciale gelegenheden, zoals hun verjaardag.
FeddeFedde answered 2 jaar ago
Het schooljaar is meestal verdeeld in twee semesters, met een pauze ertussen. Het eerste semester begint gewoonlijk eind augustus of begin september en eindigt in december. Het tweede semester begint meestal in januari en eindigt in mei of juni. Sommige scholen hebben ook een zomervakantie, die meestal ongeveer zes weken duurt.
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
Normaal gesproken krijg je vrij van school rond de volgende feestdagen: Kerstmis, Nieuwjaarsdag, Martin Luther King Jr. Day, Presidents Day, Memorial Day, Independence Day, Labor Day, Columbus Day, Veteranendag en Thanksgiving. Sommige scholen geven leerlingen ook vrije dagen voor lokale feestdagen of speciale evenementen.