Bekijk VragenCategorie: onderwijswanneer krijg je vwo advies groep 7?
Avatargast Staf asked 4 maanden ago
wanneer krijg je vwo advies groep 7?
5 Antwoorden
BramBram answered 4 maanden ago
Vwo-adviesgroep 7 krijg je meestal aan het eind van je tienerjaren of begin van je twintigste. Dit is het moment waarop je lichaam stopt met groeien in lengte en gewicht, en je je volledige volwassen grootte bereikt. In deze periode ontwikkel je ook het vermogen om je voort te planten.
DimitriDimitri answered 4 maanden ago
De Vwo Adviesgroep 7 is een steungroep voor leerlingen die in hun laatste jaar van de middelbare school zitten en zich voorbereiden op het VWO, of het Nederlandse equivalent van de SAT. Deze groep biedt leden informatie en bronnen over het VWO-examen, en advies over hoe ze zich erop kunnen voorbereiden. Lidmaatschap staat open voor iedereen die geïnteresseerd is om lid te worden.
AikeAike answered 4 weken ago
Over het algemeen krijg je Vwo-advies groep 7 tijdens je tweede jaar van de middelbare school. Dit is wanneer je midden in college prep lessen zit en je je voorbereidt op college admissions exams.
FrankyFranky answered 4 weken ago
Over het algemeen bieden hogescholen groep 7 aan in het voorjaar van je eerste jaar. Sommige scholen bieden het echter eerder of later aan. Als je het niet zeker weet, spreek dan met een toelatingsadviseur van de universiteit van je keuze.
LaurensLaurens answered 3 weken ago
Je krijgt Vwo Advies Groep 7 als je een junior bent op de middelbare school. junioren zijn meestal 16-17 jaar oud.