Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswanneer kun je havo examens maken?
Avatargast Staf asked 5 maanden ago
wanneer kun je havo examens maken?
5 Antwoorden
GerbenGerben answered 5 maanden ago
Je kunt havo-examens doen als je in Nederland bent en een Nederlands diploma hebt. Als je een buitenlands diploma hebt, moet je dat eerst laten erkennen door de Nederlandse overheid voordat je havo-examen kunt doen.
FeddeFedde answered 1 maand ago
Havo-examens kunnen worden afgelegd aan het eind van het vierde jaar van de middelbare school. Ze worden meestal in mei of juni afgenomen.
LaurensLaurens answered 1 maand ago
Je kunt havo-examen doen als je het vwo-programma hebt afgerond. De examens worden meestal eind mei of begin juni afgenomen.
ValentijnValentijn answered 1 maand ago
U kunt in Nederland HAVO-examens afleggen als u 17 jaar of ouder bent. Informatie over de specifieke examens vindt u op de website van de Onderwijsinspectie. examens. De examens worden meestal in mei en november aangeboden.
BrentBrent answered 1 maand ago
U kunt de HAVO-examens afleggen op elk moment dat het u uitkomt, zolang u het benodigde cursuswerk heeft afgerond. Er is geen vaste tijd of datum voor de examens, dus u kunt een tijdstip kiezen dat u het beste uitkomt. Bedenk wel dat hoe eerder je de examens aflegt, hoe eerder je je resultaten krijgt.