Bekijk VragenCategorie: peuterswanneer kun je naar een peuterspeelzaal?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer kun je naar een peuterspeelzaal?
3 Antwoorden
HesselHessel answered 2 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, aangezien er veel verschillende soorten voorscholen zijn met uiteenlopende leeftijdseisen. Sommige kleuterscholen richten zich op kinderen van 2 of 3 jaar oud, terwijl andere kinderen van 4 of 5 jaar oud accepteren. Het hangt echt af van het specifieke programma en de leeftijdseisen. De meeste voorschoolse programma's duren echter ongeveer 3 uur, dus normaal gesproken zet u uw kind 's ochtends af en haalt u hem of haar vroeg in de middag weer op.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Er is geen leeftijdseis voor het bezoeken van een kleuterschool, maar de meeste scholen raden aan dat kinderen naar de kleuterschool gaan als ze vier jaar oud zijn.
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
Kinderen kunnen meestal naar een voorschools programma als ze 3 of 4 jaar oud zijn. Elke staat stelt echter andere eisen aan de deelname, dus neem contact op met het ministerie van Onderwijs van uw staat voor meer informatie. Over het algemeen vereisen de meeste staten dat kinderen 3 of 4 jaar oud zijn voordat ze een voorschools programma kunnen bijwonen.