Bekijk VragenCategorie: huiswerkwanneer leer je huiswerk maken?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer leer je huiswerk maken?
3 Antwoorden
DuukDuuk answered 2 jaar ago
Huiswerk wordt op school meestal door de leraar opgedragen. De leerling krijgt meestal een bepaalde datum waarop het huiswerk moet zijn af en het wordt aanbevolen het op tijd in te leveren. Er zijn natuurlijk variaties, maar dit is het algemene idee.
ZefZef answered 2 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, want verschillende kinderen leren op verschillende manieren en met verschillende snelheden. Een goede vuistregel is echter om te beginnen met huiswerk zodra je het krijgt. Zo raak je er aan gewend om regelmatig te studeren en huiswerk te maken. Het is ook belangrijk dat je niet tot het laatste moment wacht met je huiswerk. Dit kan leiden tot stress en angst, waardoor het moeilijker wordt om je te concentreren en je beste werk te maken. Probeer dus vooruit te plannen en begin een paar dagen van tevoren met je huiswerkopdrachten.
FeddeFedde answered 2 jaar ago
Dat hangt echt van de persoon af. Sommigen leren al op de basisschool huiswerk te maken. Anderen leren het pas op de middelbare school of op de universiteit. Er is niet één goed antwoord op deze vraag. Sommige mensen zijn van nature uitstellers en hebben meer tijd nodig om aan hun opdrachten te werken, terwijl anderen ze sneller afkrijgen. Sommige mensen werken liever alleen, terwijl anderen graag vrienden in de buurt hebben voor hulp en motivatie. Het komt erop aan uit te zoeken wat voor jou het beste werkt en je daaraan te houden. Er zullen momenten zijn waarop je je extra moet inspannen en hard moet werken, maar er zullen ook momenten zijn waarop je het rustig aan kunt doen en een beetje kunt ontspannen. Zolang je maar je best doet..