Bekijk VragenCategorie: schoollessenwanneer mag je maatschappijleer geven?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer mag je maatschappijleer geven?
5 Antwoorden
PieterPieter answered 2 jaar ago
Sociale studies kunnen worden onderwezen op de basisschool, de middelbare school en de middelbare school. Het is typisch een vak dat wereldgeschiedenis, maatschappijleer en regering, economie en aardrijkskunde omvat.
ValentijnValentijn answered 2 jaar ago
Aangezien maatschappijleer een multidisciplinair vakgebied is, is er niet één antwoord op deze vraag. Een goede vuistregel is echter dat maatschappijleer kan worden geïntroduceerd in groep 5 wanneer het gaat om lokale en staatsgeschiedenis, aardrijkskunde en maatschappijleer; in groep 6-8 wanneer het gaat om wereldgeschiedenis en aardrijkskunde; en op de middelbare school wanneer het gaat om een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder Amerikaanse geschiedenis, wereldgeschiedenis, regering/politieke wetenschappen, economie en sociologie.
ZefZef answered 2 jaar ago
In de Verenigde Staten wordt maatschappijleer meestal op de middelbare school en de middelbare school onderwezen. In sommige staten wordt maatschappijleer ook op de basisschool gegeven, maar dat is niet gebruikelijk. Het specifieke niveau waarop maatschappijleer wordt onderwezen varieert van staat tot staat en zelfs van district tot district.
JorisJoris answered 2 jaar ago
Burgerschap kan op elk moment worden onderwezen, maar het is aan te bevelen burgerschap op school te onderwijzen vanaf de derde klas. Om ervoor te zorgen dat alle leerlingen een goed begrip hebben van maatschappijleer, moet het worden opgenomen als onderdeel van een kerncurriculum. Maatschappijleercursussen die maatschappijleer omvatten, worden vaak "burgerschapsonderwijs" genoemd Burgerschapsonderwijs moet leerlingen niet alleen inzicht geven in de werking van de overheid, maar moet hen ook een gevoel van burgerplicht en verantwoordelijkheid bijbrengen.
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Burgerschap kan worden onderwezen op de middelbare school en op de middelbare school. In veel staten is het voor leerlingen verplicht een cursus maatschappijleer te volgen om te slagen voor de middelbare school.