Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswanneer zijn de havo examens van 2022?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer zijn de havo examens van 2022?
7 Antwoorden
AikeAike answered 1 jaar ago
De havo-examens van 2022 worden in mei afgenomen.
ValentijnValentijn answered 1 jaar ago
De examens voor havo vinden plaats in het voorjaar van 2022. Leerlingen kunnen de examens afleggen van 25 april tot en met 6 mei. De exacte data worden in 2020 bekend gemaakt.
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
Ik weet niet helemaal zeker wanneer de havo-examens van 2022 zijn, maar ik zou me kunnen voorstellen dat ze ergens begin mei of eind april zouden zijn. Zoals altijd is het het beste om de exacte datum te vragen aan de schoolbegeleider of de administratie van je school.
WillemWillem answered 1 jaar ago
De havo-examens van 2022 vinden plaats in mei van dat jaar. Leerlingen kunnen zich in februari inschrijven voor de examens. De precieze data worden eind 2021 door de minister van Onderwijs bekend gemaakt.
WillemWillem answered 1 jaar ago
De havo-examens van 2022 worden in het voorjaar van dat jaar afgenomen.
PieterPieter answered 1 jaar ago
De precieze datum van de HAVO-examens van 2022 is nog niet bekendgemaakt. Ze worden echter meestal in mei of juni van elk jaar gehouden. Het is daarom waarschijnlijk dat de examens ergens in mei of juni van 2022 zullen plaatsvinden. Studenten moeten dichter bij de examendatum op deze pagina kijken voor updates.
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
De havo-examens van 2022 zullen in het voorjaar van dat jaar plaatsvinden. De exacte datum is nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk eind april of begin mei zijn. Leerlingen zullen drie uur de tijd hebben om het examen af te leggen, dat alle vier de vakken omvat: Nederlands, wiskunde, Engels en geschiedenis.