Bekijk VragenCategorie: onderwijswanneer zijn middelbare scholen weer open 2021?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wanneer zijn middelbare scholen weer open 2021?
3 Antwoorden
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Er is geen definitief antwoord, aangezien de beslissing gezamenlijk wordt genomen door staats- en federale ambtenaren. Het is echter waarschijnlijk dat ze uiterlijk begin tot midden oktober weer opengaan.
EvertEvert answered 1 jaar ago
Het is moeilijk te zeggen wanneer de middelbare scholen in 2021 weer opengaan omdat de situatie zich nog ontwikkelt. Het is mogelijk dat sommige scholen eerder dan 2021 weer opengaan, maar het is ook mogelijk dat sommige scholen pas na 2021 weer opengaan. De scholen zijn gesloten in een poging om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, en het is belangrijk dat iedereen de nodige voorzorgsmaatregelen blijft nemen om zichzelf en anderen te beschermen. Blijf op de hoogte voor updates van uw lokale schooldistrict.
HesselHessel answered 1 jaar ago
Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder de status van de pandemie, overheidsbeperkingen en lokale omstandigheden. Veel middelbare scholen zijn echter van plan om in 2021 op de een of andere manier weer open te gaan. Sommige scholen gaan open voor persoonlijk onderwijs, terwijl andere kiezen voor een hybride model met zowel persoonlijk als online onderwijs. Elk schooldistrict zal zijn eigen beslissing nemen op basis van de unieke omstandigheden waarmee het wordt geconfronteerd.