Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewat betekent schoolvakantie?
Avatargast Staf asked 8 maanden ago
wat betekent schoolvakantie?
7 Antwoorden
HesselHessel answered 8 maanden ago
Een schoolvakantie is een periode waarin leerlingen niet naar school hoeven. Meestal gaat het om een onderbreking van het schooljaar, zoals de kerstvakantie of de zomervakantie.
BrentBrent answered 8 maanden ago
Een schoolvakantie is een pauze van één tot twee weken. Het is een mooie gelegenheid voor leerlingen om zich te ontspannen en wat tijd met familie en vrienden door te brengen.
LaurensLaurens answered 8 maanden ago
Een schoolvakantie is een onderbreking van het schoolbezoek. Het gebeurt meestal tijdens de winter- of zomervakantie, maar kan ook tijdens andere pauzes in het jaar voorkomen.
DuukDuuk answered 8 maanden ago
Een schoolvakantie is een periode waarin de scholen gesloten zijn en de leerlingen vrij hebben van school. Sommige schooldistricten in de Verenigde Staten noemen de wintervakantie een "kerstvakantie", ook al begint die pas na Kerstmis, en sommige mensen gebruiken de term "kerstvakantie" om te verwijzen naar de hele maand december waarin de scholen gesloten zijn.
TijmenTijmen answered 8 maanden ago
Een schoolvakantie is een pauze of onderbreking van school, meestal in de winter- en/of zomermaanden. Het kan ook verwijzen naar een bepaald type vakantie, zoals de kerst- of paasvakantie.
DimitriDimitri answered 7 maanden ago
Schoolvakantie betekent een pauze van school, die meestal een week of twee duurt. Het kan verwijzen naar een wintervakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie of zomervakantie.
AikeAike answered 7 maanden ago
Een schoolvakantie is een periode waarin leerlingen niet naar school hoeven. Het kan een dag, een week of een maand vakantie zijn.