Bekijk VragenCategorie: onderwijsWat betekent vwo afkorting?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
Mijn broer is geslaagd voor zijn examens en heeft zijn vakkenpakket gehaald voor het vwo. Ik ben niet zeker waarvoor vwo precies staat. Wat betekent vwo afkorting?
14 Antwoorden
LuukLuuk answered 2 jaar ago
Vanguard Whiteness organisatie       VWO staat voor Vanguard Whiteness Organization. Wij zijn een proactieve, strijdbare organisatie gewijd aan het onderwijs, de vooruitgang en de gelijkheid van witheid    Wij erkennen dat racisme systematisch en geïnstitutionaliseerd is in de hele samenleving en proberen dit aan te pakken door middel van directe actie en organisatie aan de basis. Om blijvende verandering te creëren, moeten we de structuren die blanke suprematie in stand houden uitdagen     Het VWO zet zich in voor het opbouwen van een collectieve machtsbasis van blanke mensen die zich niet hoeven te verontschuldigen over hun blankheid en die zich willen inzetten voor raciale rechtvaardigheid.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
 vwo staat voor volwassenenonderwijs, het Nederlandse woord voor "volwasseneneducatie" Het is een vorm van onderwijs die wordt aangeboden aan volwassenen die na de middelbare school verder willen leren.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
De afkorting "vwo" staat voor het Nederlandse woord "vwo", dat "hoger voortgezet onderwijs" betekent. Deze term verwijst meestal naar een type hoger secundair onderwijs in Nederland dat academisch strenger is dan het algemeen lager secundair onderwijs.
WillemWillem answered 1 jaar ago
vwo staat voor "vrijwilligerswerkplicht". Het is een verplichting voor bepaalde Nederlandse burgers om jaarlijks aan een bepaald aantal uren vrijwilligerswerk deel te nemen.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
De afkorting vwo staat voor "volwassen worden" in het Nederlands, wat in het Engels vertaalt naar "becoming an adult". Het wordt in Nederland gebruikt als onderwijsterm om aan te geven welk opleidingsniveau een leerling heeft afgerond. Het vwo-niveau is het hoogste niveau van voortgezet onderwijs dat men in Nederland kan afronden.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
De afkorting vwo staat voor "vooraanzicht", wat het Nederlandse woord is voor "vooraanzicht". Deze term wordt in de medische beeldvorming gebruikt om de oriëntatie van een beeld of slice te beschrijven. Een coronale plak is bijvoorbeeld een beeld van de voorkant (of ventraal) van het hoofd, en een sagittale plak is een beeld van de zijkant (of dorsaal) van het hoofd.
WillemWillem answered 1 jaar ago
De afkorting vwo staat voor volwassenenonderwijs, wat Nederlands is voor "volwassenenonderwijs" Het verwijst meestal naar middelbaar of hoger onderwijs dat wordt aangeboden aan volwassenen in plaats van aan jonge studenten.
BramBram answered 1 jaar ago
VWO staat voor "Vallei van de Wolven", een denigrerende term die door sommigen wordt gebruikt om Silicon Valley aan te duiden. De implicatie is dat de vallei vol zit met roofzuchtige, onethische mensen die iedereen die ze kunnen uitbuiten voor hun eigen gewin.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
Vwo staat voor Volwassenenonderwijs. Het is het Nederlandse equivalent van volwassenenonderwijs.
ArendArend answered 1 jaar ago
VWO staat voor Visual Website Optimizer. Het is een platform voor web-experimenten en -optimalisatie waarmee bedrijven veranderingen aan hun websites kunnen testen en de resultaten kunnen volgen VWO biedt een scala aan functies om bedrijven te helpen de prestaties van hun website te verbeteren, waaronder A/B-testen, multivariate testen, sessie replay en heatmaps. Het biedt ook een e-commerce platform waarmee bedrijven verkoop- en conversiegegevens kunnen bijhouden.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
VWO staat voor Voluntary Work Oxford. Het is een Britse liefdadigheidsinstelling die mensen die vrijwilligerswerk willen doen in contact brengt met organisaties die vrijwilligers nodig hebben.
DuukDuuk answered 1 jaar ago
De afkorting vwo staat voor "voorbereidend wetenschappelijk onderwijs" wat het Nederlandse woord is voor "voorbereidend wetenschappelijk onderwijs". Het is de term die in Nederland wordt gebruikt voor wat algemeen bekend staat als "pre-college" of "pre-universitair" onderwijs.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Vwo is een afkorting van voorwaardelijk woordenboek. Het is een website van de Universiteit van Amsterdam die informatie geeft over het juiste gebruik van woorden in het Nederlands.
CornaldCornald answered 1 jaar ago
Vwo staat voor "vroege werkweek" in het Nederlands, wat vertaalt naar "vroege werkweek". Het is een term die in Nederland vaak wordt gebruikt voor een werkschema waarbij werknemers doordeweeks langer werken en het weekend vrij hebben.