Bekijk VragenCategorie: onderwijswat doe je na een voortgezet onderwijs?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat doe je na een voortgezet onderwijs?
3 Antwoorden
BramBram answered 1 jaar ago
Na de middelbare school kun je gaan studeren, een baan zoeken of in het leger gaan. De universiteit is een goede optie voor wie verder wil leren en meer wil weten over een bepaald onderwerp. Banen zijn een goede optie voor wie meteen aan de slag wil en geld wil verdienen. En in het leger gaan kan een goede optie zijn voor wie zijn land wil dienen en waardevolle vaardigheden wil opdoen.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
Na de middelbare school gaan veel mensen studeren. Maar er zijn ook andere opties. Sommige mensen gaan direct na de middelbare school werken. Anderen gaan het leger in of volgen een beroepsopleiding. Wat je ook doet, het is belangrijk dat je iets vindt waarin je geïnteresseerd bent en waar je gelukkig van wordt. Dan is de kans groter dat je het volhoudt en je doelen bereikt.
FrankyFranky answered 1 jaar ago
Na de middelbare school zijn er een paar verschillende wegen die je kunt bewandelen Eén optie is om naar de universiteit te gaan en een diploma te halen op een gebied waarin u geïnteresseerd bent. Met een diploma kun je dan een carrière op dat gebied nastreven Een andere optie is om meteen na de middelbare school te gaan werken en ervaring op te doen in het beroepsleven. Met wat werkervaring kun je misschien een baan vinden die goed betaalt en stabiliteit biedt Een andere optie is om in het leger te gaan. Het leger kan opleidingen en doorgroeimogelijkheden bieden die je kunnen helpen je voor te bereiden op je toekomstige carrière.