Bekijk VragenCategorie: zorgwat houd verzorging in?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat houd verzorging in?
5 Antwoorden
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
Verzorging omvat activiteiten die het uiterlijk van een dier verbeteren, zoals baden, het trimmen van de vacht of veren, en het schoonmaken van de oren en tanden.
AikeAike answered 1 jaar ago
Geen twee mensen zijn precies hetzelfde, dus er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Sommige mensen zien verzorging als het schoon en toonbaar houden van zichzelf, terwijl anderen misschien ook het stylen van het haar of het aanbrengen van make-up erbij betrekken. Iemand kan persoonlijke hygiëne, zoals tandenpoetsen en douchen, als onderdeel van verzorging beschouwen, terwijl anderen ze als aparte activiteiten kunnen zien.   Maar over het algemeen zijn de meeste mensen het er wel over eens dat verzorging inhoudt dat men zijn uiterlijk verzorgt op een manier die netjes, opgeruimd en toonbaar is.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
Verzorging omvat de verzorging van iemands fysieke verschijning door middel van activiteiten zoals baden, haren borstelen en schone kleren dragen. Het omvat ook persoonlijke hygiëne, zoals tanden poetsen, deodorant gebruiken en handen wassen.
ValentijnValentijn answered 1 jaar ago
Verzorging is het proces van het verzorgen van iemands uiterlijk. Dit omvat hygiëne, het stylen van het haar en het kleden op een manier die iemands persoonlijke esthetiek weerspiegelt. Het kan ook manicure, pedicure en andere vormen van persoonlijke verzorging omvatten.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
Verzorging is het proces waarbij men zichzelf schoon, representatief en in goede conditie houdt. Voor mensen omvat dit activiteiten als baden, tanden en haar poetsen, scheren en aankleden. Elke cultuur heeft haar eigen ideeën over wat passende verzorgingsgewoonten zijn. Sommige mensen vinden het misschien belangrijk om elk haartje op het lichaam geschoren te houden, terwijl anderen vinden dat een beetje vuil nooit kwaad kan. Het belangrijkste is dat iedereen voor zichzelf beslist wat hem of haar een schoon en mooi gevoel geeft.