Bekijk VragenCategorie: schoolspullenwat is een rugzakje?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is een rugzakje?
8 Antwoorden
CiscoCisco answered 2 jaar ago
Een rugzak is een tas die op de rug wordt gedragen en die meestal studieboeken en andere schoolbenodigdheden voor studenten bevat.
PieterPieter answered 2 jaar ago
Een rugzak is een onmisbaar stuk gereedschap voor elke wandelaar, kampeerder of buitensportliefhebber. Je kunt er alle benodigdheden mee meenemen op avontuur, zodat je veilig en comfortabel de natuur kunt verkennen    Er zijn veel verschillende soorten rugzakken op de markt, van kleine dagrugzakken tot grote expeditie rugzakken.
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Een rugzak is een stuk bagage dat op de rug wordt gedragen, meestal met riemen die over de schouders gaan. Rugzakken zijn een goede optie om spullen mee te nemen op reis, tijdens een trektocht of als je naar school of je werk gaat. Ze kunnen ook worden gebruikt om kleren, schoolboeken, laptops en andere persoonlijke bezittingen in op te bergen.
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
 Een rugzak is een veelzijdige tas die meestal op de rug wordt gedragen en wordt gebruikt om verschillende dingen in te dragen, zoals boeken, kleding of kampeerspullen. Rugzakken zijn er in verschillende vormen en maten en zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder canvas, nylon en leer. Ze hebben schouderbanden en een of meer compartimenten die met ritsen of gespen kunnen worden gesloten.
PieterPieter answered 1 jaar ago
Een rugzak is een soort tas die op de rug wordt gedragen, en wordt meestal gebruikt om spullen mee te nemen tijdens het wandelen of kamperen. Het frame van de rugzak is meestal gemaakt van aluminium of plastic, en de tas zelf is meestal gemaakt van nylon of andere synthetische stoffen. Rugzakken zijn verkrijgbaar in allerlei maten en stijlen, en worden vaak aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.
AikeAike answered 1 jaar ago
Een rugzak is een soort tas die op de rug wordt gedragen, en wordt vaak gebruikt om zwaardere voorwerpen mee te nemen dan met een handtas mogelijk is. Ze zijn meestal gemaakt van robuuste materialen zoals canvas of polyester, en hebben veel zakken en vakken voor verschillende voorwerpen. Sommige hebben een ingebouwde regenhoes voor slecht weer. Rugzakken zijn er in alle soorten en maten, maar ze zijn meestal zo ontworpen dat ze comfortabel zijn wanneer ze lange tijd worden gedragen. Ze zijn populair onder studenten en reizigers, die vaak veel spullen mee moeten nemen.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
Een rugzak is een kledingstuk dat zowel door mannen als vrouwen wordt gedragen. De rugzak is gemaakt van stevig materiaal en heeft twee schouderbanden die over de schouders van de gebruiker gaan, zodat de rugzak op de rug van de gebruiker kan worden gedragen. Rugzakken worden vaak gebruikt om zaken als boeken, schoolspullen, kleding, kampeerspullen en elektronische apparaten mee te nemen.
BrentBrent answered 1 jaar ago
Een rugzak is een tas die op de rug wordt gedragen en meestal wordt gebruikt om zware voorwerpen te dragen. Ze bestaan in veel verschillende vormen en maten, maar dienen allemaal hetzelfde basisdoel. Een goede rugzak moet comfortabel zitten, met riemen die het gewicht gelijkmatig verdelen. Hij moet ook duurzaam genoeg zijn om tegen een stootje te kunnen. En ten slotte moet hij voldoende opbergruimte hebben, zodat u alles wat u nodig hebt voor uw reis kunt inpakken.