Bekijk VragenCategorie: schoolspullenwat is een rugzakje?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

wat is een rugzakje?

4 Antwoorden
CiscoCisco answered 1 maand ago

Een rugzak is een tas die op de rug wordt gedragen en die meestal studieboeken en andere schoolbenodigdheden voor studenten bevat.

PieterPieter answered 1 maand ago

Een rugzak is een onmisbaar stuk gereedschap voor elke wandelaar, kampeerder of buitensportliefhebber. Je kunt er alle benodigdheden mee meenemen op avontuur, zodat je veilig en comfortabel de natuur kunt verkennen 
 
Er zijn veel verschillende soorten rugzakken op de markt, van kleine dagrugzakken tot grote expeditie rugzakken.

ErnestErnest answered 1 maand ago

Een rugzak is een stuk bagage dat op de rug wordt gedragen, meestal met riemen die over de schouders gaan. Rugzakken zijn een goede optie om spullen mee te nemen op reis, tijdens een trektocht of als je naar school of je werk gaat. Ze kunnen ook worden gebruikt om kleren, schoolboeken, laptops en andere persoonlijke bezittingen in op te bergen.

LaurensLaurens answered 1 maand ago

 Een rugzak is een veelzijdige tas die meestal op de rug wordt gedragen en wordt gebruikt om verschillende dingen in te dragen, zoals boeken, kleding of kampeerspullen. Rugzakken zijn er in verschillende vormen en maten en zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder canvas, nylon en leer. Ze hebben schouderbanden en een of meer compartimenten die met ritsen of gespen kunnen worden gesloten.