Bekijk VragenCategorie: schoolgebouwwat is een schoolgebouw?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat is een schoolgebouw?
5 Antwoorden
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
Een schoolgebouw is een faciliteit waar leerlingen onderwijs krijgen. Het kan een kleuterschool, een basisschool, een middelbare school, een middelbare school of een hogeschool zijn.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Een schoolgebouw is een structuur waarin leerlingen les krijgen. Het kan een op zichzelf staand gebouw zijn of een deel van een grotere campus. Schoolgebouwen kunnen worden ontworpen voor verschillende doeleinden, zoals basisscholen, middelbare scholen, universiteiten en handelsscholen.
BrentBrent answered 1 jaar ago
Een schoolgebouw is een architectonisch bouwwerk waarin onderwijsinstellingen zoals basisscholen, middelbare scholen en universiteiten zijn gehuisvest.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
Een schoolgebouw is een structuur waarin leerlingen en docenten onderwijsactiviteiten ontplooien. Gebouwen voor basis- en voortgezet onderwijs variëren sterk in ontwerp, constructie, grootte en locatie. Sommige gebouwen zijn erg groot, zoals de campus van een universiteit, terwijl andere klein genoeg kunnen zijn om in een enkel lokaal te passen.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Een schoolgebouw is een faciliteit waar leerlingen onderwijs krijgen. Het kan een basisschool, een middelbare school of zelfs een hogeschool zijn. Het gebouw zelf kan gemaakt zijn van baksteen, beton of metaal, en het heeft vaak grote ramen om natuurlijk licht binnen te laten. Binnen zijn er meestal klaslokalen, een bibliotheek, een cafetaria en andere noodzakelijke ruimtes.