Bekijk VragenCategorie: schoollessenwat is geschiedenis wikikids?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is geschiedenis wikikids?
5 Antwoorden
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
Geschiedenis wikikids is een website waar je kunt leren over geschiedenis. Je vindt er informatie over bijna elk onderwerp dat met geschiedenis te maken heeft, zoals oude beschavingen, wereldreligies, de Verenigde Staten en hun presidenten, en meer. De artikelen zijn geschreven in een eenvoudige, makkelijk te lezen stijl die perfect is voor studenten of iedereen die meer wil leren over geschiedenis. U kunt ook bladeren per onderwerp of per land.
ArnoArno answered 2 jaar ago
Wikikids is een gratis online encyclopedie voor kinderen die iedereen kan bewerken. Het bevat artikelen over veel verschillende onderwerpen, van het oude Griekenland tot de Amerikaanse Burgeroorlog.
BramBram answered 2 jaar ago
Wikikids is een website die een basisniveau aan informatie over zoveel mogelijk onderwerpen wil bieden. De website is geschreven in eenvoudige, voor kinderen begrijpelijke taal en bevat afbeeldingen en video's ter ondersteuning van de tekst. De website kan door iedereen worden bewerkt, zodat hij kan worden bijgewerkt met nieuwe informatie zodra die beschikbaar is.
CiscoCisco answered 2 jaar ago
Wikikids is een gratis online encyclopedie voor kinderen die iedereen kan bewerken. Het werd in 2006 opgericht door een Nederlander genaamd Rogier en een Amerikaan genaamd Bryan, die een website wilden maken waar kinderen over alles in de wereld konden leren.
DaafDaaf answered 2 jaar ago
Hallo daar! Wikikids is een gratis online encyclopedie voor kinderen, met artikelen die speciaal voor kinderen door andere kinderen zijn geschreven. Het is een geweldige plek om over van alles en nog wat te leren, van oude beschavingen tot de ruimte! Elk artikel op Wikikids wordt zorgvuldig gecontroleerd door ons team van redacteuren voordat het online gaat, om er zeker van te zijn dat het nauwkeurig is en geschikt voor kinderen. We hebben ook een reeks leuke activiteiten en quizzen om je te helpen meer te leren over de dingen waarin je geïnteresseerd bent.