Bekijk VragenCategorie: groepwat is groep 2 autostoel?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is groep 2 autostoel?
3 Antwoorden
ArendArend answered 1 jaar ago
Groep 2 autostoeltjes zijn voor kinderen die tussen de 22 en 44 pond wegen en minstens 29 centimeter lang zijn. Zij moeten gebruik maken van een autostoeltje met het label "Groep 2" of hoger.
DaafDaaf answered 1 jaar ago
Antwoord Een autostoeltje uit groep 2 is een type autostoeltje dat is ontworpen voor oudere kinderen die uit hun baby- of peuterautostoeltje zijn gegroeid. Deze autostoeltjes zijn groter en hebben hogere gewichts- en hoogtelimieten dan baby- of peuterstoeltjes, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Groep 2 autostoeltjes moeten worden vastgemaakt met een gordel, en de meeste modellen hebben ook een ingebouwd harnas om uw kind nog veiliger te houden in geval van een ongeluk. Bij het kiezen van een autostoeltje uit groep 2 moet u rekening houden met de lengte en het gewicht van uw kind, zodat hij of zij comfortabel in het stoeltje kan zitten, en met de stoelindeling in uw auto, zodat het stoeltje goed past.
ArnoArno answered 1 jaar ago
Een autostoeltje uit groep 2 is een type autostoeltje dat geschikt is voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud en tussen de 15 en 36 kg weegt. Deze zitjes worden ook wel boosters met hoge rugleuning genoemd en zijn ontworpen om uw kind tijdens de reis extra steun en bescherming te bieden Bij het kiezen van een autostoel uit groep 2 is het belangrijk rekening te houden met de lengte en het gewicht van uw kind, en of u een stoelverhoger met of zonder rugleuning nodig hebt.