Bekijk VragenCategorie: groepwat is groep 2 autostoel?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is groep 2 autostoel?
3 Antwoorden
BramBram answered 2 jaar ago
Groep 2 autostoeltjes zijn autostoeltjes voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Deze autostoeltjes zijn meestal groter en ruimer dan de autostoeltjes van groep 1, die voor jongere kinderen bedoeld zijn. Groep 2 autostoeltjes hebben meestal hogere gewichts- en hoogtelimieten dan groep 1 autostoeltjes, waardoor ze ideaal zijn voor oudere kinderen die uit hun eerste autostoeltje zijn gegroeid. Veel autostoeltjes van groep 2 zijn ook uitgerust met extra functies, zoals ingebouwde gordels en verstelbare hoofdsteunen, die uw kind extra comfort en veiligheid bieden.
DouweDouwe answered 2 jaar ago
Groep 2 autostoeltjes zijn naar voren gerichte autostoeltjes voor kinderen die tussen de 22 en 40 pond wegen en tussen de 29 en 52 centimeter lang zijn. Ze worden vaak "zitverhogers met hoge rugleuning" genoemd omdat ze een gewatteerde rugleuning hebben die extra steun en bescherming biedt aan het hoofd, de nek en de ruggengraat van het kind in geval van een botsing.
ZefZef answered 2 jaar ago
Groep 2 autostoeltjes zijn naar voren gerichte autostoeltjes die meestal worden gebruikt voor kinderen die uit hun groep 1 autostoeltje zijn gegroeid en die meer dan 22 pond wegen. Ze moeten op de achterbank van een auto worden geïnstalleerd en moeten de veiligheidsgordel voor volwassenen gebruiken om het kind in het autostoeltje vast te zetten.