Bekijk VragenCategorie: groepwat is groep 5 in engeland?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is groep 5 in engeland?
5 Antwoorden
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
Groep 5 in Engeland is een programma van een jaar voor leerlingen met hoge prestaties in hun laatste jaar van de middelbare school. Het programma is bedoeld om leerlingen voor te bereiden op succes op de universiteit en daarna. Elk jaar is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus de concurrentie om de plaatsen is groot    Om in aanmerking te komen voor het programma voor groep 5, moeten leerlingen aan strenge academische criteria voldoen. Zij moeten ook worden voorgedragen door hun school of hogeschool. Eenmaal genomineerd, moeten de studenten een aanvraagformulier en een opstel indienen. Ten slotte moeten zij een gesprek hebben met een panel van Groep 5-stafleden    Het Groep 5-programma is een uitstekende manier voor studenten die veel presteren om een voorsprong te krijgen op hun universitaire carrière.
ArnoArno answered 1 jaar ago
Groep 5 in Engeland verwijst naar de vijfde van de tien overheidsregio's van het land. Hij omvat de regio's East Midlands, Londen, North East, North West en Yorkshire and the Humber.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Groep 5 in Engeland is een groep lokale overheden die samen meer dan 1,5 miljoen inwoners hebben. De leden van de groep zijn: Barnsley, Blackburn with Darwen, Blackpool, Bradford, Calderdale, Doncaster, Leeds, Manchester, Oldham, Rochdale, Sheffield en Wakefield.
FeddeFedde answered 1 jaar ago
Groep 5 in Engeland is een verzameling graafschappen in de Midlands en het noorden van Engeland. De groep omvat Derbyshire, Leicestershire, Lincolnshire, Northamptonshire, Nottinghamshire en Rutland.
ArendArend answered 1 jaar ago
Groep 5, ook bekend als de West Midlands Combined Authority (WMCA), is een gecombineerde autoriteit in Engeland die bestaat uit de grootstedelijke gemeenten Dudley, Sandwell, Walsall en Wolverhampton. Zij werd op 1 april 2016 opgericht krachtens de Cities and Local Government Devolution Act 2016. De WMCA heeft een rechtstreeks gekozen burgemeester, die de autoriteit leidt.