Bekijk VragenCategorie: groepwat is groep 6 in belgië?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is groep 6 in belgië?
6 Antwoorden
PieterPieter answered 2 jaar ago
Groep 6 in België verwijst naar de zes Vlaamse provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaanderen, Henegouwen, Limburg en West-Vlaanderen. Deze provincies vormen de noordelijke regio van België.
LuukLuuk answered 2 jaar ago
Antwoord    Groep 6 in België is een groep van zes vrienden die al beste vrienden zijn sinds de middelbare school. Ze zijn nu allemaal begin 20 en wonen in Brussel. Ze kregen een band door hun gedeelde liefde voor muziek en kleren, en sindsdien zijn ze bij elkaar gebleven. Elke vrijdagavond komen ze samen om te drinken en te dansen in hun favoriete bar, en ze hebben altijd een geweldige tijd. Ze zijn er altijd voor elkaar als een van hen een moeilijke tijd doormaakt, en ze zijn altijd in voor een leuke tijd.
BrendanBrendan answered 2 jaar ago
Groep 6 in België is een politieke partij die zich inzet voor de belangen van het Belgische volk. De partij werd in 2006 opgericht door een groep mensen die ontevreden waren met de grote politieke partijen van het land. Groep 6 heeft het tot haar missie gemaakt om de wil van het volk te vertegenwoordigen en ervoor te zorgen dat hun stem wordt gehoord in de regering. Daarnaast zet de partij zich ook in voor economische hervormingen en sociale rechtvaardigheid. Groep 6 heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen en heeft momenteel 8 zetels in het Belgische parlement. De laatste maanden zijn ze sterk betrokken bij de onderhandelingen over de toekomstige relatie van België met de Europese Unie.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Groep 6 in België is een gemeente gelegen in de provincie Antwerpen. De gemeente bestaat uit de steden Booischot, Essen, Lier en Schoten.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
Groep 6 in België is een politieke partij die is opgericht in 2006. De partij streeft vooral naar meer onafhankelijkheid voor de Belgische regio Wallonië.
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
Groep 6 is een Belgische politieke partij. Zij werd in 1977 opgericht als Christelijk-Sociale Partij, maar veranderde haar naam in 1999 in Groep 6. De partij staat een conservatief platform voor, waaronder euroscepsis en verzet tegen illegale immigratie. Bij de Belgische federale verkiezingen van 2014 won de partij 1 van de 150 zetels in de Kamer van Volksvertegenwoordigers.