Bekijk VragenCategorie: groepwat is groep 7 in amerika?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

wat is groep 7 in amerika?

3 Antwoorden
DouweDouwe answered 1 maand ago

 Groep 7 is de naam die gegeven is aan de Amerikaans-Indiaanse erfgoedgroep. Deze groep wordt zo genoemd omdat het de zevende categorie is van mensen die door het U.S. Census Bureau in zijn raciale classificatieschema wordt geïdentificeerd. De zes categorieën vóór de Amerikaans-Indiaanse zijn blank, zwart of Afro-Amerikaans, Aziatisch, Native Hawaiian of andere Pacific Islander, een ander ras, en twee of meer rassen.

BrendanBrendan answered 1 maand ago

Groep 7 is wat men noemt “De Afro-Amerikaanse Gemeenschap.” Zij bestaat uit mensen die zich identificeren als zwart of van Afrikaanse afkomst. Amerika’s eerste grootschalige vrije zwarte gemeenschap was in Philadelphia, daarom wordt het ook wel het “Zwarte Philadelphia” genoemd De term kan ook verwijzen naar iedereen van Afrikaanse afkomst die in de Verenigde Staten woont.

GijsGijs answered 1 maand ago

Groep 7 is de benaming voor een sectie van de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) van de American Psychological Association. Deze sectie omvat stoornissen die typisch worden gekenmerkt door problemen met impulscontrole. Deze stoornissen omvatten intermitterende explosieve stoornis, Kleptomanie, Pyromanie, en Pathologisch gokken.