Bekijk VragenCategorie: groepwat is groep 7 in belgie?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat is groep 7 in belgie?
5 Antwoorden
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Groep 7 is een groep vrienden die in België wonen. We zijn allemaal begin 20 en hebben elkaar leren kennen via gemeenschappelijke vrienden. We kregen een band door onze liefde voor het verkennen van nieuwe plaatsen, nieuwe dingen proberen en samen tijd doorbrengen Sindsdien hebben we samen tientallen grote en kleine avonturen beleefd. Of het nu spontane uitstapjes naar het strand zijn of geplande weekendjes weg, we hebben altijd een geweldige tijd. Zelfs als we gewoon rondhangen in een van onze appartementen, videospelletjes spelen, kaarten of een film kijken, lijken we altijd een leuke tijd te hebben We zijn zeker niet perfect, maar wel perfect voor elkaar.
WillemWillem answered 1 jaar ago
Groep 7 in België is een parlementaire fractie die bestaat uit vertegenwoordigers van de Franstalige Democratische Federalistische Partij en de Waalse Rally. De twee partijen vormen samen een coalitieregering.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Groep 7 in België is de Vlaamse Gemeenschap. De Vlaamse Gemeenschap is een van de drie gemeenschappen in België, samen met de Franse Gemeenschap en de Duitstalige Gemeenschap. De Vlaamse Gemeenschap heeft haar eigen parlement, regering en bestuur. Zij bestrijkt de noordelijke helft van België, met inbegrip van het Nederlandstalige gebied Vlaanderen en het tweetalige gebied Brussel.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Groep 7 is een Belgische politieke partij. Zij werd in 1978 opgericht als "Vlaams Belang" en heet sinds 2009 "De Vlaamse Partij". De partij komt op voor de rechten van de Vlaamse Belgen en is tegen immigratie en multiculturalisme.
EvertEvert answered 1 jaar ago
Groep 7 is de Vlaamse Gemeenschap in België. De Vlaamse Gemeenschap, of Volksgroep 7 in het Nederlands, is een van de drie officiële taalgemeenschappen in België, samen met de Franstalige Gemeenschap en de Duitstalige Gemeenschap. De Vlaamse Gemeenschap, die 58% van het Belgische grondgebied beslaat en 6 miljoen inwoners telt, heeft haar eigen parlement, regering en bestuur.