Bekijk VragenCategorie: huiswerkwat is huiswerk in het engels?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat is huiswerk in het engels?
4 Antwoorden
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Huiswerk is toegewezen werk dat buiten het klaslokaal moet worden voltooid. Het bestaat meestal uit taken die bedoeld zijn om de lesstof te versterken en leerlingen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Het Oxford English Dictionary definieert "huiswerk" als "een werkstuk dat een leerling buiten schooltijd moet maken" Met andere woorden, huiswerk is opgedragen werk dat leerlingen in hun eigen tijd moeten afmaken.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Huiswerk kan worden gedefinieerd als een werkstuk dat een leerling in de klas of thuis moet maken. Het doel van huiswerk is om leerlingen in staat te stellen de in de klas geleerde stof te bekijken en te oefenen, en om extra hulp te krijgen bij moeilijke concepten.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
Huiswerk is opgedragen werk dat leerlingen buiten de les moeten doen. Het bestaat meestal uit schriftelijke oefeningen, maar het kan ook gaan om mondelinge presentaties, onderzoeksprojecten of praktische opdrachten. Het doel van huiswerk is om leerlingen te helpen de kennis en vaardigheden die ze in de les hebben geleerd te herzien en te consolideren. Het kan ook worden gebruikt om te beoordelen of de leerlingen de stof begrijpen en zelfstandig kunnen toepassen.