Bekijk VragenCategorie: kunst&cultuurWat is kunst algemeen?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

Ik wil een kunstopleiding doen, maar ik wil graag weten wat kunst in het algemeen is. Wie kan mij helpen met wat meer informatie?

3 Antwoorden
AikeAike answered 1 maand ago

Er is niet één juist antwoord op deze vraag, omdat kunst op vele manieren kan worden geïnterpreteerd. Een algemene definitie van kunst is echter dat het een vorm van expressie is waarmee mensen hun gedachten en gevoelens over de wereld om hen heen kunnen communiceren. Daarnaast kan kunst worden gebruikt om verschillende ideeën en emoties te verkennen, en kan het worden gebruikt om een gevoel van schoonheid of betekenis in de wereld te creëren.

MaartenMaarten answered 1 maand ago

 mooi spul dat emotie oproept !!! Het hoeft ook geen lichamelijk naamwoord te zijn, het kan een ervaring of een situatie zijn. Kunst is bedoeld om je iets te laten voelen, of dat nu blij, verward, vol ontzag, enz. is en vaak zullen mensen naar kunst kijken en denken aan wat de kunstenaar voelde toen hij het maakte.

AikeAike answered 1 maand ago

 Kunst is een creatieve uitlaatklep die mensen in staat stelt zichzelf en hun kijk op de wereld uit te drukken. Het kan worden gebruikt om ideeën, emoties en verhalen over te brengen, en het kan door mensen van alle leeftijden worden genoten.