Bekijk VragenCategorie: lerarenwat is middelbare school in het duits?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is middelbare school in het duits?
7 Antwoorden
StijnStijn answered 2 jaar ago
In het Duits heet de middelbare school Gymnasium. Het is een academisch streng onderwijstraject dat naar de universiteit leidt. Leerlingen gaan negen of tien jaar naar het Gymnasium, en in die tijd bestuderen ze een breed scala aan academische vakken, waaronder wiskunde, wetenschap, taalkunde en maatschappijleer.
CiscoCisco answered 2 jaar ago
In het Duits heet de middelbare school "Gymnasium". Het is een soort middelbare school die leerlingen voorbereidt op de universiteit. Op het Gymnasium studeren leerlingen een reeks vakken in de geesteswetenschappen, talen, wetenschappen en wiskunde.
ErnestErnest answered 2 jaar ago
In het Duits heet de middelbare school "Gymnasium", en duurt meestal negen jaar. Leerlingen kunnen zich specialiseren in verschillende vakken, zoals kunst, menswetenschappen, natuurwetenschappen of sociale wetenschappen. Na het Gymnasium kunnen de leerlingen een universitaire opleiding volgen.
WillemWillem answered 2 jaar ago
In het Duits heet de middelbare school "Gymnasium" Het is een soort middelbare school die leerlingen voorbereidt op de universiteit. Het curriculum is academischer dan op een gewone middelbare school, en de leerlingen moeten meestal een toelatingsexamen afleggen om toegelaten te worden. Na het Gymnasium kunnen leerlingen naar de universiteit of een beroepsopleiding volgen.
LuukLuuk answered 2 jaar ago
Het equivalent van de middelbare school in het Duits heet "Gymnasium". Het is een school die leerlingen voorbereidt op de universiteit. Het Gymnasium curriculum omvat doorgaans taal, wiskunde, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en muziek/kunst.
BrentBrent answered 2 jaar ago
In het Duits heet de middelbare school "Gymnasium", en het is een soort middelbare school die leerlingen voorbereidt op de universiteit. Na het Gymnasium gaan de leerlingen meestal naar een universiteit of hogeschool.
EvertEvert answered 2 jaar ago
In Duitsland heet de middelbare school "Gymnasium". Het is een soort middelbare school die leerlingen voorbereidt op de universiteit. Studenten die afstuderen aan een Gymnasium krijgen meestal het "Abitur" diploma, wat het equivalent is van een Amerikaans middelbare school diploma.