Bekijk VragenCategorie: onderwijswat is vwo in amerika?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat is vwo in amerika?
4 Antwoorden
PieterPieter answered 1 jaar ago
VWO is een Amerikaanse multinationale onderneming die zich bezighoudt met het ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de distributie van een volledige reeks personen- en bedrijfsauto's van Volkswagen over de hele wereld. VWo heeft zijn hoofdkantoor in Wolfsburg, Duitsland, maar heeft ook grote vestigingen over de hele wereld, waaronder filialen die personenauto's produceren in China en bedrijfswagens in Brazilië. Het bedrijf opereert via twee bedrijfssegmenten: Personenauto's en Bedrijfswagens. In 2019 verkocht VWo wereldwijd 10,9 miljoen voertuigen Waar staat VWO voor? Volkswagen van Amerika? Fout! Vast particulier wereld Order!!! De meeste mensen weten niet waar vwo voor staat omdat het zo'n enorme en ingewikkelde organisatie is met veel bewegende delen.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
VWO is een Amerikaanse website die auto-informatie en hulpbronnen biedt. De site bevat een autoshowroom, lijsten van autodealers, onderzoek naar en reviews van modellen, en links naar andere informatiebronnen over auto's. De site werd in 2000 opgericht door de Volkswagen Group of America, en heeft zijn hoofdkantoor in Herndon, Virginia.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat de term "vwo" in Amerika naar veel verschillende dingen kan verwijzen. Het kan gaan om een particuliere middelbare school die een college-voorbereidend curriculum aanbiedt, of om een soort versneld middelbare-schoolprogramma dat bedoeld is om leerlingen voor te bereiden op de universiteit. In sommige gevallen kan het zelfs worden gebruikt als steno voor "zeer welgesteld" - wat betekent dat de persoon die de vraag stelt uit een bevoorrechte omgeving komt en zich afvraagt welke mogelijkheden er voor hem of haar zijn Hoewel er dus geen eenduidig, definitief antwoord op deze vraag is, geeft dit hopelijk een idee van de verschillende manieren waarop de term "vwo" in Amerika kan worden gebruikt.
FeddeFedde answered 1 jaar ago
VWO is Amerika's grootste en meest populaire onafhankelijke online college. Het is een particuliere instelling zonder winstoogmerk die meer dan 200 graad- en certificaatprogramma's aan haar studenten aanbiedt. Het heeft een jaarlijkse inschrijving van meer dan 30.000 studenten en is geaccrediteerd door de Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE). Het VWO biedt een verscheidenheid aan diensten aan haar studenten, waaronder academische advisering, loopbaanbegeleiding, bijlessen en hulp bij arbeidsbemiddeling. Onder de alumni bevinden zich verschillende bekende figuren op het gebied van verpleging, waaronder hoofdverpleegkundigen van grote ziekenhuizen en gezondheidssystemen.