Bekijk VragenCategorie: onderwijswat is vwo in het engels?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is vwo in het engels?
5 Antwoorden
ArnoArno answered 2 jaar ago
VWO is een methode voor conversie optimalisatie. Het is een wetenschappelijke benadering van het testen van websites en het is de sleutel tot het ontsluiten van het potentieel van uw website Het begint allemaal met het begrijpen van de bezoekers van je website. Wie zijn ze? Wat willen ze? Waarom komen ze naar uw site? Zodra u een goed begrip heeft van uw doelgroep, kunt u beginnen met het testen van verschillende hoe verschillende vwoarsasgrsgsaelements op uw pagina's om te zien hoe ze invloed hebben op verschillende factoren zoals betrokkenheid, conversiepercentage, en bouncepercentage. Dit gebeurt allemaal via een proces van aanpassen -> meten -> leren -> herhalen. Het mooie van VWO is dat het een doorlopend proces is dat nooit echt eindigt.
ZefZef answered 1 jaar ago
VWO staat voor "Volkswagen Operating Company". Het is een Duitse autofabrikant met hoofdkantoor in Wolfsburg, Nedersaksen, Duitsland. VWO is het grootste automobielbedrijf ter wereld (naar verkoop) en de op één na grootste autofabrikant naar productie.
BramBram answered 1 jaar ago
"VWO" staat voor "Very Wide Open". Het wordt gebruikt als bijvoeglijk naamwoord voor een lens met een zeer groot diafragma, waardoor veel licht binnenkomt. Dit maakt deze lens ideaal voor opnamen bij weinig licht of voor het creëren van een geringe scherptediepte.
DuukDuuk answered 1 jaar ago
Het vwo is het hoogste niveau van voortgezet onderwijs in Nederland. Leerlingen volgen dit niveau meestal van 12 tot 17 jaar. Op het vwo studeren leerlingen een reeks vakken ter voorbereiding op de universiteit of de arbeidsmarkt.
DaafDaaf answered 1 jaar ago
VWO staat voor Volkswagon, een automerk.