Bekijk VragenCategorie: onderwijswat is zij instromer?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat is zij instromer?
4 Antwoorden
DaafDaaf answered 1 jaar ago
Een "instrumentalist" is iemand die een of meer muziekinstrumenten bespeelt. Dat kan zijn als solist, of als lid van een ensemble. Instrumentalisten hebben doorgaans een hoog niveau van vaardigheid op hun gekozen instrument (of instrumenten), en zijn in staat om daarmee prachtige muziek te maken Er zijn allerlei soorten instrumentalisten, van klassiek geschoolde violisten tot rockgitaristen. En binnen elke categorie is er een enorm scala aan stijlen en technieken die instrumentalisten kunnen gebruiken om hun kunst te creëren.
ArnoArno answered 1 jaar ago
bedankt voor de vraag. ze is een instructeur. iemand die onderwijs of les geeft, vooral in een bepaalde vaardigheid of vak. een anti-MOOC ijveraar :) iemand die informatie geeft over hoe je iets moet doen; " hij gaf me stap-voor-stap instructies over het verzamelen van seconden" Instructeurs zijn er in allerlei verschillende vormen en er is geen eenduidige, waterdichte methode om een succesvol instructeur te worden.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
Instagram is een social media app waarmee gebruikers foto's en video's kunnen delen met hun volgers. Het werd opgericht in 2010 en werd in 2012 overgenomen door Facebook. In september 2017 had Instagram meer dan 800 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.
PieterPieter answered 1 jaar ago
Instagram is een social media platform waarmee gebruikers foto's en video's kunnen delen met hun volgers. Gebruikers kunnen ook verschillende filters toepassen op hun foto's en video's om ze een meer gestileerde look te geven.