Bekijk VragenCategorie: peuterswat kost een peuterspeelzaal?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat kost een peuterspeelzaal?
3 Antwoorden
EvertEvert answered 2 jaar ago
De gemiddelde kosten van een kleuterschool in de Verenigde Staten bedragen ongeveer 11.000 dollar per jaar. Dit getal kan echter sterk variëren, afhankelijk van de locatie en het type school. Privéscholen zijn bijvoorbeeld meestal duurder dan openbare scholen, en in landelijke gebieden is het schoolgeld vaak lager dan in stedelijke gebieden.
ArendArend answered 2 jaar ago
Scholen variëren in kosten, maar het nationale gemiddelde is ongeveer 10.000 dollar per jaar. Dit bedrag kan echter variëren van een paar honderd dollar tot meer dan 30.000 dollar per jaar, afhankelijk van de locatie en het type school. Enkele veel voorkomende factoren die de prijs van een voorschool beïnvloeden zijn het soort faciliteit (privé of openbaar), of het een religieuze of seculiere school is, hoeveel dagen per week de school open is en hoeveel uur per dag de school open is. Andere overwegingen kunnen zijn: speciale programma's (zoals muziek- of taallessen), buitenschoolse activiteiten, verstrekte maaltijden en snacks, en de verhouding leraar-leerling.
HesselHessel answered 1 jaar ago
Kleuterscholen kunnen in prijs variëren van gratis tot 30.000 dollar per jaar. De gemiddelde kosten van een kleuterschool liggen rond de 10.000 dollar per jaar.