Bekijk VragenCategorie: opvangwat kost naschoolse opvang per uur?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

wat kost naschoolse opvang per uur?

3 Antwoorden
FeddeFedde answered 4 weken ago

Afhankelijk van de locatie kost naschoolse opvang tussen de $4 en $10 per uur. Sommige centra geven korting voor broertjes en zusjes of voor meerdere ingeschreven kinderen, en sommige centra bieden een glijdende schaal op basis van inkomen. Veel centra vragen ook een lidmaatschapsbijdrage bovenop het uurtarief.

CornaldCornald answered 4 weken ago

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de tarieven voor naschoolse opvang aanzienlijk kunnen variëren, afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de geografische locatie, het type opvang dat nodig is (bijv. kinderopvang, bijles, vervoer, enz.) en de leeftijden van de betrokken kinderen. Als algemene richtlijn geldt echter dat naschoolse opvang tussen $5 en $30 per uur per kind kan kosten Als je bedenkt dat de gemiddelde schooldag ongeveer 6 uur duurt, is het niet moeilijk te begrijpen hoe naschoolse opvang al snel een grote kostenpost kan worden voor gezinnen met meerdere kinderen.

HesselHessel answered 4 weken ago

De kosten van naschoolse opvang kunnen sterk variëren, afhankelijk van de locatie en welke diensten er worden aangeboden. Een algemene schatting is echter ongeveer $10 tot $15 per uur.