Bekijk VragenCategorie: opvangwat kost naschoolse opvang per uur?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat kost naschoolse opvang per uur?
7 Antwoorden
FeddeFedde answered 1 jaar ago
Afhankelijk van de locatie kost naschoolse opvang tussen de $4 en $10 per uur. Sommige centra geven korting voor broertjes en zusjes of voor meerdere ingeschreven kinderen, en sommige centra bieden een glijdende schaal op basis van inkomen. Veel centra vragen ook een lidmaatschapsbijdrage bovenop het uurtarief.
CornaldCornald answered 1 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de tarieven voor naschoolse opvang aanzienlijk kunnen variëren, afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de geografische locatie, het type opvang dat nodig is (bijv. kinderopvang, bijles, vervoer, enz.) en de leeftijden van de betrokken kinderen. Als algemene richtlijn geldt echter dat naschoolse opvang tussen $5 en $30 per uur per kind kan kosten Als je bedenkt dat de gemiddelde schooldag ongeveer 6 uur duurt, is het niet moeilijk te begrijpen hoe naschoolse opvang al snel een grote kostenpost kan worden voor gezinnen met meerdere kinderen.
HesselHessel answered 1 jaar ago
De kosten van naschoolse opvang kunnen sterk variëren, afhankelijk van de locatie en welke diensten er worden aangeboden. Een algemene schatting is echter ongeveer $10 tot $15 per uur.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Het verschilt per stad, maar over het algemeen kost het tussen de 5 en 10 dollar per uur.
CornaldCornald answered 1 jaar ago
Afhankelijk van de regio kan de zorg variëren van 3 tot 15 dollar per uur. In het algemeen varieert het uurtarief voor naschoolse opvang van $3 tot $15 per uur, afhankelijk van de locatie en het soort programma. Een gezin betaalt bijvoorbeeld tussen $8 en $12 per uur voor thuisopvang, terwijl een programma in een centrum tussen $4 en $10 per uur rekent. Sommige programma's bieden ook glijdende tarieven of beurzen op basis van het inkomen.
AikeAike answered 1 jaar ago
De gemiddelde kosten van naschoolse opvang per uur in de Verenigde Staten bedragen $11,07, maar dit varieert sterk afhankelijk van de staat waarin u woont. Zo bedragen de gemiddelde kosten van naschoolse opvang per uur in New York $16,02, terwijl de gemiddelde kosten van naschoolse opvang per uur in Alabama slechts $7,92 bedragen. De kosten van naschoolse opvang hangen ook af van een aantal andere factoren, zoals de leeftijd van het kind en of er al dan niet voor vervoer wordt gezorgd. Sommige programma's rekenen meer voor broers en zussen dan voor individuele kinderen, en sommige programma's bieden kortingen voor vroege inschrijving of meerdere sessies per week.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
Naschoolse opvang kan in prijs variëren afhankelijk van de locatie, maar meestal kost het ongeveer 10 tot 15 dollar per uur. Sommige locaties rekenen meer of minder, en sommige bieden korting voor broers en zussen of meerdere kinderen uit hetzelfde gezin. Veel naschoolse opvangprogramma's bieden ook een maandelijks tarief als u zich inschrijft voor een bepaald aantal uren per week.