Bekijk VragenCategorie: opvangwat kost naschoolse opvang?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

wat kost naschoolse opvang?

4 Antwoorden
CiscoCisco answered 2 maanden ago

Afhankelijk van de stad waar je woont, kost naschoolse opvang tussen de $5 en $25 per uur.

MaartenMaarten answered 2 maanden ago

Dat hangt van het programma af, maar over het algemeen kost naschoolse opvang tussen de $5 en $15 per uur. Sommige programma’s geven korting voor broertjes en zusjes of voor meerdere dagen opvang per week.
 
Veel scholen bieden nu verlengde dagopvangprogramma’s als extra service voor de gezinnen van hun leerlingen. Deze programma’s worden vaak gerund door de schooldistrict, maatschappelijke organisaties, of particuliere bedrijven. De opvang kan alles omvatten, van huiswerkbegeleiding en verrijkingsactiviteiten tot snacks en avondeten.

CornaldCornald answered 2 maanden ago

De kosten van naschoolse opvang kunnen variëren, afhankelijk van het type opvang dat je zoekt en de locatie van het programma. Volgens een recent rapport van het National Institute of Child Care and Development kosten naschoolse opvangprogramma’s tussen de $2 en $37 per uur, met een gemiddelde kostprijs van $11 per uur.
 
Er zijn een paar verschillende soorten van naschoolse opvang programma’s, met inbegrip van voor-en naschoolse programma’s, huiswerk clubs, en gestructureerde verrijking activiteiten.Voor-en naschoolse programma’s bieden meestal kinderopvang tijdens de uren voor en na school, maar ook op dagen dat de scholen gesloten zijn.

MaartenMaarten answered 2 maanden ago

De kosten van naschoolse opvang zijn afhankelijk van de aangeboden diensten, de locatie en de leeftijd van het kind. Over het algemeen rekenen naschoolse opvangprogramma’s per uur, en de tarieven kunnen variëren van $5 tot $25 per uur. Sommige programma’s bieden kortingen voor meerdere kinderen uit hetzelfde gezin. Extra kosten kunnen inschrijvingskosten en benodigdheden kosten.