Bekijk VragenCategorie: opvangwat kost naschoolse opvang?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat kost naschoolse opvang?
9 Antwoorden
CiscoCisco answered 2 jaar ago
Afhankelijk van de stad waar je woont, kost naschoolse opvang tussen de $5 en $25 per uur.
MaartenMaarten answered 2 jaar ago
Dat hangt van het programma af, maar over het algemeen kost naschoolse opvang tussen de $5 en $15 per uur. Sommige programma's geven korting voor broertjes en zusjes of voor meerdere dagen opvang per week.   Veel scholen bieden nu verlengde dagopvangprogramma's als extra service voor de gezinnen van hun leerlingen. Deze programma's worden vaak gerund door de schooldistrict, maatschappelijke organisaties, of particuliere bedrijven. De opvang kan alles omvatten, van huiswerkbegeleiding en verrijkingsactiviteiten tot snacks en avondeten.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
De kosten van naschoolse opvang kunnen variëren, afhankelijk van het type opvang dat je zoekt en de locatie van het programma. Volgens een recent rapport van het National Institute of Child Care and Development kosten naschoolse opvangprogramma's tussen de $2 en $37 per uur, met een gemiddelde kostprijs van $11 per uur.   Er zijn een paar verschillende soorten van naschoolse opvang programma's, met inbegrip van voor-en naschoolse programma's, huiswerk clubs, en gestructureerde verrijking activiteiten.Voor-en naschoolse programma's bieden meestal kinderopvang tijdens de uren voor en na school, maar ook op dagen dat de scholen gesloten zijn.
MaartenMaarten answered 2 jaar ago
De kosten van naschoolse opvang zijn afhankelijk van de aangeboden diensten, de locatie en de leeftijd van het kind. Over het algemeen rekenen naschoolse opvangprogramma's per uur, en de tarieven kunnen variëren van $5 tot $25 per uur. Sommige programma's bieden kortingen voor meerdere kinderen uit hetzelfde gezin. Extra kosten kunnen inschrijvingskosten en benodigdheden kosten.
ZefZef answered 1 jaar ago
Naschoolse opvang kan verschillende prijzen hebben, afhankelijk van het programma en de locatie. Kinderdagverblijven in grote steden kunnen bijvoorbeeld tot 30 dollar per kind per dag vragen. Veel programma's bieden echter kortingen voor broers en zussen of voor meerdere dagen. Sommige scholen bieden ook naschoolse opvang aan als onderdeel van hun curriculum, wat betaalbaarder kan zijn.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Volgens Priceonomics variëren de gemiddelde kosten van naschoolse opvang van $4.458 in Utah tot $23.566 in het District of Columbia. De nationale mediane prijs is ongeveer 11.000 dollar per jaar. Er zijn een aantal factoren die de prijs van naschoolse opvang kunnen beïnvloeden, zoals het soort dienst (zoals dagopvang of bijles), de leeftijd van de kinderen die deelnemen, en of er al dan niet voor vervoer wordt gezorgd. Sommige diensten bieden ook kortingen voor broers en zussen.
BrentBrent answered 1 jaar ago
Dat hangt af van het programma. Sommige naschoolse opvangprogramma's rekenen een vast bedrag, terwijl andere programma's per uur rekenen. Over het algemeen kunt u voor naschoolse opvang $5 tot $20 per uur verwachten. Als u op zoek bent naar betaalbare naschoolse opvang, vraag dan in uw omgeving of iemand u een goedkoop programma kan aanbevelen. U kunt ook overwegen uw kind in te schrijven voor een voor- en/of naschoolse opvang op school, wat vaak goedkoper is dan het inhuren van een derde partij.
FrankyFranky answered 1 jaar ago
Naschoolse opvang kan 4 tot 25 dollar per uur kosten, afhankelijk van de locatie en het soort opvang. Sommige naschoolse programma's lopen via scholen, die mogelijk minder kosten dan particuliere programma's. Er zijn ook verschillende opties voor ouders, zoals kinderdagverblijven met naschoolse opvang, kindermeisjes en babysitters. Het is belangrijk dat ouders hun opties onderzoeken en prijzen vergelijken voordat ze een programma kiezen.
ArnoArno answered 1 jaar ago
Dat hangt af van de zorgverlener. De gemiddelde tarieven voor erkende kinderopvangcentra in de Verenigde Staten variëren van $4,50 tot $11 per uur, maar in grote steden kunnen de kosten oplopen tot $25 per uur. Aanbieders van thuisopvang zonder vergunning rekenen doorgaans minder, gemiddeld zo'n 3 tot 6 dollar per uur.