Bekijk VragenCategorie: schoolboekenwat kosten schoolboeken middelbare school?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat kosten schoolboeken middelbare school?
4 Antwoorden
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Schoolboeken voor de middelbare school kosten 50 tot 200 dollar, afhankelijk van het onderwerp en de uitgave. Soms kopen scholen een set schoolboeken voor elke leerling, maar vaak moeten leerlingen hun eigen boeken kopen. In dat geval is het belangrijk om rond te kijken en de beste prijzen te vinden. Er zijn veel websites die tekstboeken online verkopen, en soms kun je goede deals vinden bij gebruikte boekwinkels of online marktplaatsen zoals eBay of Amazon.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Dat hangt af van het tekstboek. Nieuwe studieboeken kosten meestal rond de 100 dollar, maar gebruikte studieboeken kunnen veel goedkoper zijn. Sommige scholen eisen zelfs dat studenten een nieuw tekstboek kopen, terwijl andere scholen studenten toestaan tekstboeken te huren of te lenen van de bibliotheek.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
Middelbare schoolboeken kosten 50 tot 200 dollar. De prijzen variëren afhankelijk van het onderwerp, de uitgave en de uitgever. Sommige scholen verstrekken een toelage voor studieboeken, terwijl andere scholen verwachten dat leerlingen hun eigen boeken kopen.
TeunTeun answered 1 jaar ago
De prijzen van schoolboeken variëren naargelang het onderwerp, de uitgave en de uitgever. Over het algemeen kosten schoolboeken echter tussen de 50 en 100 dollar.