Bekijk VragenCategorie: studerenwat studeren na humane wetenschappen?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

wat studeren na humane wetenschappen?

2 Antwoorden
ArnoArno answered 1 maand ago

De natuurlijke volgende stap voor studenten die een graad in de menswetenschappen hebben behaald, is hun opleiding voort te zetten door een graduaat of een professionele graad op een verwant gebied na te streven. Veel studenten die menswetenschappen studeren gaan bijvoorbeeld verder in de rechten, geneeskunde of het bedrijfsleven.
 
Als alternatief kunnen sommige studenten ervoor kiezen om de beroepsbevolking in te gaan na het voltooien van hun undergraduate studie. Er is een breed scala aan banen beschikbaar voor afgestudeerden van menswetenschappen programma’s, en de vaardigheden opgedaan tijdens het bestuderen van dit veld kan worden toegepast in een aantal industrieën. Enkele voorbeelden van loopbanen die geschikt kunnen zijn voor afgestudeerden van menswetenschappen programma’s zijn reclame, public relations, marktonderzoek, en evenementenplanning.

DimitriDimitri answered 1 maand ago

Er zijn veel verschillende richtingen waarin je kunt gaan na het voltooien van een graad in de menswetenschappen. Je zou kunnen kiezen voor een loopbaan in de gezondheidszorg, rechten, onderwijs of een ander gebied dat met menselijk gedrag te maken heeft. Of je kunt je opleiding voortzetten door je in te schrijven voor een doctoraalprogramma of een professionele school. Wat je ook gaat doen, de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie menswetenschappen zijn van grote waarde.