Bekijk VragenCategorie: lerarenwat verdient een middelbare school docent?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat verdient een middelbare school docent?
6 Antwoorden
DaafDaaf answered 1 jaar ago
Het jaarsalaris van een leraar op een middelbare school kan variëren van $34.000 tot $75.000. Beginners met een bachelordiploma verdienen een gemiddeld startsalaris van 34.000 dollar per jaar. Na het opdoen van ervaring kunnen leraren tot 75.000 dollar per jaar verdienen.
WillemWillem answered 1 jaar ago
Het varieert afhankelijk van de staat, maar over het algemeen verdienen leraren op de middelbare school een salaris op basis van hun opleidingsniveau en ervaring. Bijvoorbeeld, volgens de National Education Association, in het schooljaar 2016-2017, was het gemiddelde leraarsalaris in de Verenigde Staten $58.950.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
De salarissen voor leraren op middelbare scholen variëren per staat, district en rang. Maar het mediane salaris voor leraren in de Verenigde Staten is ongeveer $55.000 per jaar. Veel leraren verdienen ook extra inkomen met het coachen of sponsoren van buitenschoolse activiteiten. Bovendien bieden sommige staten leraren bonussen of stipendia voor het lesgeven in moeilijk te bemannen vakken of scholen.
AikeAike answered 1 jaar ago
Het hangt van de staat af, maar gemiddeld verdienen leraren op een middelbare school ongeveer 56.000 dollar per jaar. Met ervaring en aanvullende opleiding kunnen ze echter veel meer verdienen. Een wiskundeleraar met 20 jaar ervaring en een masterdiploma kan bijvoorbeeld jaarlijks ongeveer 75.000 dollar verdienen.
ArendArend answered 1 jaar ago
Volgens de National Education Association bedraagt het gemiddelde salaris voor een leraar op een middelbare school in de Verenigde Staten 58.000 dollar. Dit getal kan echter sterk variëren, afhankelijk van de staat waarin u lesgeeft en uw ervaringsniveau.
ArendArend answered 1 jaar ago
Dat hangt af van de ervaring, het opleidingsniveau en de woonplaats van de leraar. Een leraar op een middelbare school met een masterdiploma en 10 jaar ervaring kan in de Verenigde Staten ongeveer 75.000 dollar per jaar verdienen.